reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Joasia świetne zakupy :-)
Ja mojej muszę kupić mojej jeszcze śpiochy i półśpiochy, ale to niestety w normalnym sklepie i ceny mnie odstraszają. Dzisiaj oglądałam czapeczki i ceny mnie zabiły - od 17 do 25 zł za sztukę. Śpiochy 25 zł po przecenie :-( Chyba zakupy na ciuchach po 5 czy 10 zł za sztukę mnie rozpuściły :-D

ania-aneczka czemu nie kupilabyś ciuszków używanych? to z ciekawości
co do wózka tak jak mowiłam nie ten to następny
jeśli jest dużo wózków na allegro to poszperałabym jeszcze

kupiłam dziś w rossmanie krem sexy mama :D
posmarowałam się nim dzisiaj i zobaczę co to za cudo
w sumie niedrogie bo promocja jest
to firma bielenda

no ja ja na prawdziwą zakupocholiczkę przystało zamówiłam dziś sobie tą koszulę do szpitala/karmienia co ania-aneczka dawała linka i teraz na nią czekam, odebrałam też paczkę od naszego allegrowego sprzedawcy a tam: podkłady poporodowe babyono, majtki poporodowe babyono, okrycie kąpielowe dla dzidzi, pokrowiec na przewijak, puder z nivea no i spray do noska :) poza tym nabyłam dziś w pepco jeszcze art. gosp. domowego takie jak sztućce (bo zostawiliśmy dziwnym trafem na starym mieszkaniu i używaliśmy plastykowych sztućców!!!), szklanki do napojów w rossmanie a i bym zapomniała stolik szklany do salonu !!!! no i to tyle na dziś z zakupowych szaleństw :)

Nie ma dużo wózków. A chcemy tylko Jedo. Inne nas nie interesują:)
Patili, ale nawet jak damy 900 zł to 500 zł masz w kieszeni:)
Joasiah nie potrafię Ci odpowiedzieć na to pytanie...po prostu nie kupiłabym z nieznanego źródła.
Już ktoś inny licytuje ten wózek.
Nie wiem tylko czy ustawić dziś snajpera czy dopiero jutro i jaką kwote dac no:(
Bo ja bym ją ustawiła, ale wciąz nie wiem ile dac kasy haha :)

Ostatnia edycja:
reklama
DariaN- jeśli chodzi o artykuły domowe to w pepco mają bardzo dobre, mocne, ładne i niedrogie szklanki:)
ja dziś w lumpku kupiłam dla siostrzenicy spodnie jeansowe, bluzeczkę taka modną z bufkami i sukieneczkę na lato a dla mojego synka caluśką torbę różności już kończą się prać jutro uprasuje i wrzucę:-)

Do góry