reklama
mea-84
Fanka BB :)
Joasia świetne zakupy :-)
Ja mojej muszę kupić mojej jeszcze śpiochy i półśpiochy, ale to niestety w normalnym sklepie i ceny mnie odstraszają. Dzisiaj oglądałam czapeczki i ceny mnie zabiły - od 17 do 25 zł za sztukę. Śpiochy 25 zł po przecenie :-( Chyba zakupy na ciuchach po 5 czy 10 zł za sztukę mnie rozpuściły
Ja mojej muszę kupić mojej jeszcze śpiochy i półśpiochy, ale to niestety w normalnym sklepie i ceny mnie odstraszają. Dzisiaj oglądałam czapeczki i ceny mnie zabiły - od 17 do 25 zł za sztukę. Śpiochy 25 zł po przecenie :-( Chyba zakupy na ciuchach po 5 czy 10 zł za sztukę mnie rozpuściły
zyrraffka
Szczęśliwa mama
kupiłam dziś w rossmanie krem sexy mama
posmarowałam się nim dzisiaj i zobaczę co to za cudo
w sumie niedrogie bo promocja jest
to firma bielenda
sexi mama- na co działa bo nazwa zachęcająca
DariaN
no ja ja na prawdziwą zakupocholiczkę przystało zamówiłam dziś sobie tą koszulę do szpitala/karmienia co ania-aneczka dawała linka i teraz na nią czekam, odebrałam też paczkę od naszego allegrowego sprzedawcy a tam: podkłady poporodowe babyono, majtki poporodowe babyono, okrycie kąpielowe dla dzidzi, pokrowiec na przewijak, puder z nivea no i spray do noska poza tym nabyłam dziś w pepco jeszcze art. gosp. domowego takie jak sztućce (bo zostawiliśmy dziwnym trafem na starym mieszkaniu i używaliśmy plastykowych sztućców!!!), szklanki do napojów w rossmanie a i bym zapomniała stolik szklany do salonu !!!! no i to tyle na dziś z zakupowych szaleństw
Daria a do czego ci puder nivea?
zyrafffka nie wiem na co działa
dla mnie to normalny balsam do ciała
SEXY MAMA Skuteczny balsam nawilżający do ciała przeciw podrażnieniom i suchości skóry - Bielenda - Kosmetyki Naturalne
są jeszcze przeciw rozstępom i na opuchnięte nogi i na biust
mam zamiar wypróbować na biust i nogi i zobaczymy
to polska firma i slyszalam dobre opinie
on delikatnie pachnie i nie śmierdzi jak to niektóre balsamy
zyrafffka nie wiem na co działa
dla mnie to normalny balsam do ciała
SEXY MAMA Skuteczny balsam nawilżający do ciała przeciw podrażnieniom i suchości skóry - Bielenda - Kosmetyki Naturalne
są jeszcze przeciw rozstępom i na opuchnięte nogi i na biust
mam zamiar wypróbować na biust i nogi i zobaczymy
to polska firma i slyszalam dobre opinie
on delikatnie pachnie i nie śmierdzi jak to niektóre balsamy
ania-aneczka
Nie ma dużo wózków. A chcemy tylko Jedo. Inne nas nie interesują
Patili, ale nawet jak damy 900 zł to 500 zł masz w kieszeni
Joasiah nie potrafię Ci odpowiedzieć na to pytanie...po prostu nie kupiłabym z nieznanego źródła.
Już ktoś inny licytuje ten wózek.
Nie wiem tylko czy ustawić dziś snajpera czy dopiero jutro i jaką kwote dac no
Bo ja bym ją ustawiła, ale wciąz nie wiem ile dac kasy haha
Patili, ale nawet jak damy 900 zł to 500 zł masz w kieszeni
Joasiah nie potrafię Ci odpowiedzieć na to pytanie...po prostu nie kupiłabym z nieznanego źródła.
Już ktoś inny licytuje ten wózek.
Nie wiem tylko czy ustawić dziś snajpera czy dopiero jutro i jaką kwote dac no
Bo ja bym ją ustawiła, ale wciąz nie wiem ile dac kasy haha
Ostatnia edycja:
ania-aneczka
Joasiah cudne te zakupy !!!
oo Daria jak dojdzie koszula to daj znać czy CI sie podoba Ja zamówię w Maju
oo Daria jak dojdzie koszula to daj znać czy CI sie podoba Ja zamówię w Maju
reklama
DariaN- jeśli chodzi o artykuły domowe to w pepco mają bardzo dobre, mocne, ładne i niedrogie szklanki
ja dziś w lumpku kupiłam dla siostrzenicy spodnie jeansowe, bluzeczkę taka modną z bufkami i sukieneczkę na lato a dla mojego synka caluśką torbę różności już kończą się prać jutro uprasuje i wrzucę:-)
ja dziś w lumpku kupiłam dla siostrzenicy spodnie jeansowe, bluzeczkę taka modną z bufkami i sukieneczkę na lato a dla mojego synka caluśką torbę różności już kończą się prać jutro uprasuje i wrzucę:-)