reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
joasiah to teraz się już nie używa pudru do dupki ??? tylko będziesz używać na odparzenia lub sudokremu ???
aniu na pewno dam znać jaka jest ta koszula :) ja jeszcze do szpitala zamówię jakąś taką tańszą co by mi szkoda jej nie było wyrzucić jakby co ale to też później.

aniu to bez znaczenia kiedy snajpera ustawisz on wcześniej tak nie zalicytuje niż na ten czas przed końcem aukcji który ustawisz :) no i moim zdaniem nie dawaj zbyt wygórowanej ceny w końcu i tak w razie czego kupisz nowy wózeczek :) wiem że się napaliłaś ale czasami nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :)))

Joasiah nie widzę fotek :eek:

Dostałam dziś siatkę ubranek r. 62-68 :-) Nie mam siły dziś nic z nimi robić, postaram się jutro porobić zdjęcia, ale nie obiecuję.
Kurde też muszę sobie legginsy zamówić. Ale chyba wezmę tylko 3/4 bo jak się ciepło zrobi to będzie wygodniej. A Wy jakie zamawiacie, zamówiłyście ? :-)

No dzięki kochane:)

Ustawiłam ten strzał. Ale się boje tego snajpera :) Właśnie Daria odpowiedziałaś na moje kolejne pytanie:) bo myślałam, ze on od razu licytuje:) Mam nadzieje, że wszystko dobrze ustawiłam. Zarejestrowałam się , wpisałam swoje dane z allegro i maximum , które chce dać:) Czuje się jak hazardzistka hehe :) ale jak ktoś da 50 zł więcej i wgra to kurde będę sobie pluła w twarz:)
Ale takie wózki w takim samym stanie chodza już po 760 zł np. więc mam nadzieje, że właściciele sami nie licytują;)

reklama
twilight ja jak na razie zamówiłam tylko jedne na allegro z panelem długie w kolorze szary melanż a tak to mam zwykłe kupione w sklepie (bez panela) na chwilę obecną z racji tego że jestem na L4 (dzięki wam dziewuszki) śmigam w dresie bo tak mi wygodnie. w razie czego mam też spódniczkę z allegro też z panelem, jeansy (w spadku od kuzynki) i rurki czerwone z H&M-a
link do legginsów
SPODNIE Wyszczuplające Leginsy Ciążowe Getry 40 L (2249214081) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
link do spódniczki
CZARNA ciążowa spódnica ołówkowa z panelem L 40 (2245209026) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Do góry