reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
aniu dajesz na maksimum kwotę którą chcesz przeznaczyć i skoro ktoś wygra o 50 zł to już nie powinnaś się tym przejmować :) widzisz sama że ceny tych wózków używanych są niższe niż twoja oferowana więc nie ma się czym martwić :)
wiem że to łatwo mówić bo mnie ten problem nie dotyczy chociażby z tego względu że mojego wózka to za dużo nie ma a używka na allegro stoi za 1900 zł !!!!! a nowy niecałe 2500 zł (jak się dobrze poszuka) więc ja nawet nie spoglądam na używki :)

Daria ja też pudru nie kupuje:) Tylko bepanthen:) Nawet na początku chce przemywać pupkę wacikami z wodą przegotowaną a dopiero po jakimś czasie lub na wyjazdach nawilżonych husteczek:) A Sudocrem mam, ale nie kupowałabym - namówiła mnie sprzedawczyni więc niech sobie jest w razie W:) Ale to też indywidualna kwestia.
Do kąpieli kupuje tylko Oilatum Soft i już nic wiecej.

no ja akurat sudokrem dostałam od cioci więc nie kupuję :)
puder zamówiłam tak w razie gdyby dupka nie wymagała aż takiego mocnego wspomagacza do gojenia :)
jeśli chodzi o kąpiel to będę dzidzi kąpała w tym w czym ja sie kąpię (ze względu na egzemę) czyli emolium bo po cholerę kupować mam coś innego a tak i mi i jej posłuży :)))

DariaN wczoraj właśnie oglądałam tą spódniczkę, tylko nie byłam przekonana co do jej jakości no i czy będzie dobrze się układać. Jesteś z niej zadowolona? Laginsy super, musze sobie w końcu jakieś zamówić, na razie mam czarne, kupowałam jeszcze przed ciążą , ale są takie fajne rozciągliwe.
W maju idziemy na komunie, i musze zacząć kombinować w co się ubrać...obawiam się że to nie będzie takie łatwe :-(.

aniu nie mam jeszcze, ale ja kupuję tak: spacerówka na stelażu i fotelik strata na cudownej planecie bo mają super cenę, a gondolę transporter na smyku bo też mają przecenione - nie kupuję zestawu bo chyba każdy element kupię w innym kolorze :) stelaż tylko obowiązkowo musi być czarny (a nie każda spacerówka przy tym kolorze występuje, wiem to skomplikowane) - ale to dopiero w czerwcu - tak dostaniemy pieniążki na wózio od rodziców R i mojej mamusi :))))
i powiem ci że mój R. też już nie może słuchać jak nadaję o wózku, a jak jechaliśmy wybierać to o mało się nie pobiliśmy w sklepie bo ja chciałam inny (ograniczone pole manewru ze względu na bagażnik w garbusie, zastanawiałam się na stokky) on inny (chciał tak retro wózek), nam obu podobał się ten wspomniany już kiedyś recaro babyzen (nie było go w sklepie) ale ostatecznie po długich testach stanęło właśnie na riderze :)

Ania-aneczka zainspirowałaś mnie tym swoim jedo :-) Po świętach przejedziemy się do sklepu pooglądać na żywo. Tyle że my raczej nowy będziemy kupować. Ale w sumie nie są jakieś szokująco drogie te wózki. Na B. mój wymarzony Navington Cadet nie zrobił ogromnego wrażenia. Jeszcze musimy nad tym poważnie pomyślec :-)

reklama
kosinka ta spódniczka jest trykotowa może nie jakaś rewelacyjna ale za taką cenę ujdzie :) - ja mam czerwoną
miałam ją ubraną do grubych rajstop zimą i jest bardzo wygodna, nie rozciągnęła się, a bratowej mojego R bardzo się podobała :) (kurde właśnie sobie uświadomiłam że nie mam bladego pojęcia gdzie właściwie mam tą spódniczkę ehhh nocka nie przespana bo będę jej szukać)

Do góry