reklama
kosinka
Fanka BB :)
Ja miałam torbę turystyczną, reklamówkę a i tak połowę rzeczy zapomniałam i B. później dowoził :-). Teraz chyba zapakuje się w taką mniejszą walizkę, wygodnie i powinnam się zmieścić.
jak mi się coś nie zmieści do torby to włożę w reklamówkę np wodę czy jakieś jedzenie, bo coś czuję że mi nikt nie dowiezie niczego
a tu sprawdzone leginy : http://allegro.pl/hit-spodnie-getry-legginsy-ciazowe-z-panelem-m-l-i2235360799.html
a tu sprawdzone leginy : http://allegro.pl/hit-spodnie-getry-legginsy-ciazowe-z-panelem-m-l-i2235360799.html
Ostatnia edycja:
Ja jestem w szoku ile wy musicie spakować...ja pakuje sie w małą podrózną torbe bo dla dziecka w szpitalu bedzie wszystko...wezmę tylko smoczki z 2bodziaki i pajacyki żeby były takie moje i wszystko...dla dziecka daja u nas w szpitalu wszystko nawet maja rózne rodzaje mleka...no i jedynie co to krem do pupy żeby nie byłó z róznych firm a jak bedzie ta sama w szpitalu to mojego nawet nie wyciagne;p
Ania ja mam rozmiar s/m, ty jesteś wyższa to może weź rozmiar większy, co do poźniejszego karmienia to wlasnie trudno mi powiedzieć, wydaje sie że będzie ok, ale nie mam doświadczenia. W pierwszej ciąży mialam takie koszule rozpinane niemalże do pasa i one były super do karmirmirnia bo wszystko było na wierzchu.
Nadalka super zakup, piękne.
Nadalka super zakup, piękne.
Agulka2012
Jelsa dzięki że zwróciłaś mi uwagę. ja jeszcze nie mam w domu tych koszul ale zwrócę na to uwagę jak je dostanę
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
Ania, w tą torbę to ja zapakowałabym jedynie ciuszki dla Maluszka swoich na bank bym nie zmieściła... ręcznik, szlafrok, koszule, wkładki, kosmetyki, podpachy dużo tego jest i to są rozmiarowo duze rzeczy.
przy Igusiu miałam duża torbę podróżną dla siebie, mniejszą dla Dziecka i w reklamówce M. co rusz mi coś przywoził... a to jakieś jedzenie, a to ciuszki, pampersy, wiecznie mi czegoś brakowało... z tym, ze ja leżałam tydzień
przy Igusiu miałam duża torbę podróżną dla siebie, mniejszą dla Dziecka i w reklamówce M. co rusz mi coś przywoził... a to jakieś jedzenie, a to ciuszki, pampersy, wiecznie mi czegoś brakowało... z tym, ze ja leżałam tydzień
ania-aneczka
No tak To zobaczymy tylko ja nie biorę ciuszków dla maluszka...będę brać te szpitalne. wiem, że są czyste - fakt po innych dzieciach , ale tak doradziły mi koleżanki, które rodziły w tym samym szpitalu. Dopiero na wyjście mąż dowiezie ubranko i rożek.
No i to jest 10 min drogi od domu więc spokojnie No, ale zobaczymy. Pewnie coś większego od mamci pożyczę. Muszę mieć tylko pampersy i krem do pupci. Reszte mają. Wiadomo wezme swoje podkłady i podpaski też.
Zamówiłam sobie te leginsy co DOE , ale czerwone. Narazie jedne L. Zobaczymy jak przjdą czy będą dobre
No i to jest 10 min drogi od domu więc spokojnie No, ale zobaczymy. Pewnie coś większego od mamci pożyczę. Muszę mieć tylko pampersy i krem do pupci. Reszte mają. Wiadomo wezme swoje podkłady i podpaski też.
Zamówiłam sobie te leginsy co DOE , ale czerwone. Narazie jedne L. Zobaczymy jak przjdą czy będą dobre
Ostatnia edycja:
reklama
to wtedy bedzie szybszy ten co ma lepiej zegarek nastawionyA co się stanie jak inna osoba ustawi na tą samą kwotę i ten sam czas strzału?