reklama
ania-aneczka
Fanka BB :)
WÓZEK Wielofunkcyjny JEDO FYN 4ds Warszawa • Tablica.pl tu jest jeszcze oferta też ładnego koloru.
Patili
Aniu a wiesz jak ja bym zrobila - ja sknerus? Skoro nowy kosztuje 1399zl, to maksymalnie dalabym za uzywany 800 zl i ani zlotowki wiecej. Skoro obecnie cena tego wozka na allegro wynosi 700zl, napisalabym do sprzedawcy maila z oferta kupna za 780zl i ewentualnie nadmienila, ze nie bede brac udzialu w aukcji. Moze akurat Twoja oferta bedzie na tyle kuszaca, ze sie zdecyduja. Mi sie wydaje, ze tych 900 zl uzywany wozek nie jest warty, tym bardziej, ze nadmienilas o krzywej gondolce i zuzytych amortyzatorach. A jak nie to po pierwsze jest jeszcze duzo czasu na znalezienie innego, po drugie macie przeciez odlozone pieniazki na nowy, wiec jakby co to kupicie po prostu nowy wozeczek. Ale oczywiscie postapisz jak uwazasz, zycze udanej decyzji.
DariaN
joasiah cudne zakupy
Joasia świetne zakupy i to za niewielką kase biorąc pod uwage ilość ciuszków
Ja mam zamiar jutro albo zaraz po świętach odwiedzić sklepik koleżanki bo okazało się że otworzyła lumpeks z m.in. markowymi ubraniami Juz zapowiedziała dla mnie rabacik. Trafiłam tam przez przypadek, znajoma mamy z pracy poleciła jej ten lumpeks, więc dzisiaj tam wpadłyśmy , a tu taki szok,że to mojej bardzo dobrej kumpeli (ze szkoły z liceum) Nie miała jeszcze wyciągniętego towaru dla maluszków, obiecała wyszperać dla mnie jakieś śliczne sukieneczki Mama kupiła dzisiaj u niej śliczną biała bluzkę, niby za 7 zł, a zapłaciła 5 zł Juz wiem że będę tam stałą bywalczynią bo towaru ma że hoho
Ja mam zamiar jutro albo zaraz po świętach odwiedzić sklepik koleżanki bo okazało się że otworzyła lumpeks z m.in. markowymi ubraniami Juz zapowiedziała dla mnie rabacik. Trafiłam tam przez przypadek, znajoma mamy z pracy poleciła jej ten lumpeks, więc dzisiaj tam wpadłyśmy , a tu taki szok,że to mojej bardzo dobrej kumpeli (ze szkoły z liceum) Nie miała jeszcze wyciągniętego towaru dla maluszków, obiecała wyszperać dla mnie jakieś śliczne sukieneczki Mama kupiła dzisiaj u niej śliczną biała bluzkę, niby za 7 zł, a zapłaciła 5 zł Juz wiem że będę tam stałą bywalczynią bo towaru ma że hoho
zyrraffka
Szczęśliwa mama
wklejam zakupki
łącznie tego to jest 43 sztuki za 170 zł :-)
świetna cena za takie ciuszki, są śliczne
patra- Ty farciaro. u mnie lumpki są bardzo drogie, kupiłam kilka ciuszków które wklejałam ale tam było kilka sztuk za 80 zł.
reklama
ja jeszcze na pewno do tej pani wpadnę bo zostało mi trochę tam ciuszków ale już nie miałam kasy ale to głównie ciuszki dla starszej już
dzisiaj mi przyszla paka od koleżanki ale tam 0-3 mce i 2-4 także na początek już mam wsio co trzeba
teraz to juz tylko będę się zaopatrywała w następne rozmiary ale to juz jak coś bodziaki i pajace
dzisiaj mi przyszla paka od koleżanki ale tam 0-3 mce i 2-4 także na początek już mam wsio co trzeba
teraz to juz tylko będę się zaopatrywała w następne rozmiary ale to juz jak coś bodziaki i pajace