reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
ania-aneczka co do licytowania, najlepiej na ostatnią chwilę - minuty, sekundy przed końcem - nie ma wtedy "sztucznego" podbijania ceny :) A duża liczba odwiedzin świadczy o dużym zainteresowaniu i wtedy kusi sprzedającego żeby podnosić cenę przy pomocy znajomych albo innego konta. Dlatego snajper to dobra rzecz. Ja go używam od dawna - na 59 zakończonych aukcji wygrałam 46 a te przegrane, bo: dogaduję się sama ze sobą, że "nie dam więcej niż" (a ktoś dał po prostu więcej niż ja). Przeważnie daję jakąś nieokrągłą sumkę - w przypadku tego wózka (swoją drogą śliczny) jeśli 900 zł to Twoja kwota progowa to ustawiłabym 906,66zł na 5-4 sekundy przed końcem "i niech się dzieje wola nieba" :szok:

Martulko dokładnie tak chce zrobić. Zastanawiam się tylko czy taką kwotę jak Ty podałaś czy np. 956.66 ;) Ale to 50 zł różnicy więc z mężem się zastanowię. I ustawię 3 sekundy przed. Ale ustawię snajpera dopiero w Sobotę żeby nie kusiło podbijanie innych;)

Znalazłam taką "plażową" torbę. Może taka być do szpitala? No to okaże się jak się spakuje, ale szkoda mi nową kupować;/ No i tak będę musiała jakąś mniejszą wykminić jeszcze, ale to od mamuśki pożycze, ona ma mnóstwo.

Załączniki

• CIMG2935.jpg
    CIMG2935.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 29
reklama
cvhcesz się w taką małą torbę spakować :)))) ja to miałam dwie toprby, jedną wielką podróżną dla mnie i drugą- kuferek z ciuszkami małego:-D aaa i jeszcze w reklamówce becik na wszelki wypadek bo już się do torby nie zmieścił :)

Do góry