reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Wiem, że to męczące jak ktoś ciągle tak marudzi, jest niezdecydowany itd itp:)
Bez względu na to czy uda się kupić ten czy nie to super pomoc :*

Hihi wciągnęła mnie trochę ta historia z wózkiem i skończyło się tak, że dziś całą noc sniło mi się, że wybieram wózek, oglądam, licytuję itp itd. Wymęczyłam się strasznie więc rozumiem Twoje dylematy Aniu :-) Poczułam to prawie jak na własnej skórze;-)

reklama
Wybór wózka to taki fajny dylemat :-D Ale w owej chwili urasta do rangi państwowej - no nie??:-D
aniu - tak jak dziewczyny radzą, ustaw tego snajpera, daj to co mozesz max i niech sie dzieje. Ludzie nie chcą wycofywac aukcji jak już ktoś zalicytuje - niestety takie mają prawo, do tego jak ta osoba jest konfliktowa (ta licytująca) to moe nabruździć na all.

Na tablicy są też fane oferty, ale jakoś tam albo sie one nie aktualizują na biezaco i dużo jest już nieaktualnych i powinny być zdjęte a nie są. Pisałam też parę razy z zapytaniem i nikt nie odpisuje :baffled:

Z tym wycofywanim ofert jak ktoś licytuje jest tak, że w sumie nie wolno, ale ja wiele razy dogadywalam się ze sprzedającym i oferty były wycofywane, jako powod podawano np. że towar się uszkodził, no i jak komuś udowodnią że się nie uszkodził?
Druga sprawa-cena tego wózka jest już dosyć wysoka i myślę że za dużo już nie pojdzie w górę.

Agulka ja kupowałam u tego sprzedawcy tą:
WYPRZEDAŻ! BAWEŁNA koszula do karmienia porodu S/M (2061045401) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
w aukcji jest napisane 100% bawełna, dodatkowo pytałam sprzedawcę czy to napewno 100%, odpowiedzial mi że 99% kupujących tak twierdzi, czerwona lampka mi sie nie zapaliła, kupiłam. Niestety koło bawełny to nawet nie leżalo, spałam w niej chyba dwie albo trzy noce, pociłam sie strasznie, koszula sie zmechaciła , wyglądała gorzej niz inne moje bawełniane roczne, zareklamowałam ją i reklamację uwzględniono bez problemu, nawet nie chciano abym ja odsyłała, wiec chyba wiedzieli co sprzedaja.
Agulka nie wiem czy ta z Twojego linku to ten sam material, ale na to wygląda.
A jeżeli chodzi o koszulkę z linku Ani, to też ją nabyłam i tą sobię chwalę, nie jest to 100% bawełna, chyba 95% i 5%elastan ale super sie ją nosi, ładnie sie układa i się nie deformuje.

:szok: Historia naszej bryki nabrała takiej popularności? Jak opowiem to Emilce....:):):)

Dziewuszki dokładnie się nie zraziłam !! Więc przekonałam się dzięki Wam do używanych rzeczy...nie do wszystkich bo jak pisałam ciuchów bym nie kupiła bo to indywidualna kwestia, ale fotelik huśtawka i teraz wózek:) sporo można się nauczyć na przyszłość:) Ja sobie zalicytuje snajperem do naszej kwoty i niech się dzieje wola nieba:)
A później jak się nie uda - choć już widzę mój żal to będę szukała dalej. Jak do czerwca nie znajdę to kupimy nowy - nie ma parcia. Tylko ja nie kupie w ciemno na pewno więc będe polować w Bydgoszczy i okolicach:)

Jelsa dokładnie tak jak mówisz można zakończyć aukcję wycofując ofert bo np. przedmiot uległ uszkodzeniu. Ale rozumiem tych ludzi, że nie chcą tego robić. Napisali mi oczywiście, że chcą więcej inż 700 zł uzyskac za ten wózek.
Ja zacznę licytowac dopiero od soboty:)

reklama
Do góry