reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
aniu jak na moje to oni chcą za niego dostać jak najwięcej. Zaproponuj im 850 zł maksymalnie i zobaczysz co zrobią. Ustaw też sobie na taką kwotę snajpera i tyle takie jest moje zdanie. Nie zawyżaj im ceny bo nie masz pewności kto u nich licytuje czy ktoś znajomy nie podbija ceny :)

jak sprzedadzą komuś innemu to trudno nie ma się co przejmować wiem że to zaoszczędzone pieniądze i można będzie sobie w kaszę pluć ale nie można się poniżać i tyle. Kary na pewno nie ma za wycofanie aukcji oni po prostu chcą wyciągnąć jak najwięcej kasy od ciebie i tyle :)

Tzn wiesz kochana jak ktoś licytuje to nie powinno się wycofywać aukcji. Ale allegro nie zawiesi konta, może jedynie dać upomnienie. Może chcą być fair wobec tej osoby, która licytuje.
Ale każdy ma swój interes:) My nie chcemy podać ceny by nie podać większej niż chca uzyskac a oni nie chca podać ceny żeby w razie co nie dostać mniej niż my chcemy dac i koło sie zamyka...
Pozostaje więc licytować, ale już na luzie bo nie można samym wózkiem żyć od wczoraj. Mąż już nie może słuchać mnie jak zdartej płyty:) jak się uda to się uda jak nie to trudno:) Dam max 906 zł. to dużo bo uważam, że wózek wart powinien być 850, ale jest zdbany i ma gratisy ;)

aniu skoro się na taką kwote zdecydowałaś to tak jak już pisałyśmy ustaw w snajperze tą kwotę i tyle :)
jak ktoś da 850 zł to snajper da minimalnie wyżej na koniec aukcji - nie przekroczy jednak twojej ustawionej kwoty którą oferujesz i tyle :)będę trzymać &&& żeby ci się udało :)

Daria no wiem wiem wszystko rozumiem :) hehe:) Jesteście nieocenione.
Eve Ty powinnaś ode mnie dostać bombonierę !! Każda z Was buziaki ode mnie za pomoc :* Wiem, że to męczące jak ktoś ciągle tak marudzi, jest niezdecydowany itd itp:)
Bez względu na to czy uda się kupić ten czy nie to super pomoc :*

Aniu dla mnie to nie męczenie tylko normalny dylemat
bo cchiałoby się dobrze :)
to nie problem pójść do sklepu i kupić ale sztuką jest kupić coś uzywanego w dobrej cenie i żeby posłużyło jeszcze :)

i ja myślę że jak ci się nie uda z tym to pilnuj kolejnych bo zapewne się zaraz coś pojawi :) i nie zrażaj się tym jednym wózkiem

reklama
dziewczyny wejdzcie sobie na tablica.pl i poszukacie tam tez wozkow... Z moja kumepla szukalysmy ostatnio wozka dla niej i znalazlysmy naprawde kilka fajowych, renomowanych firm i za grosze...:tak::tak: na allegro jest drozej i wieksze zainteresowanie, a nie wszycy ktorzy chca sprzedac cos, maja konta na allegro...

Do góry