reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
no i tak jak obiecałam zdjęcia moich Tescowych nabytków :)
20120325_231321.jpg20120325_231334.jpg20120325_231355.jpg20120325_231409.jpg20120325_231430.jpg20120325_231450.jpg
bluzeczka 7zł, body po 7,50 zł roz. 0-3, spodnie 12,50 zł roz. 68, body 12,00 zł roz. 68 i śpiworek 18,30 zł
EVE a co do twojej karocy to ty wiesz że jestem zachwycona :)

ania-aneczka chciałabym 400 zł z wysyłką już
ale ona ma Tako jumper?

Fasolinka dziękuję
jestem z podlaskiego

Ostatnia edycja:
darian -ncudne łowy, a śpiworek bomba - podobne widziałam w smyku ale 3 razy droższe:cool:
joasiah ja też będę zaglądała na wózeczek dla Ciebie, może coś wśród znajomych się znajdzie, bo do Białegostoku masz bliziutko - więc nawet bez wysyłki by było:)

ja sie dzisiaj wybieram na polowanie na pościel :-) z jakich firm kupowałyście?? i jak sie kształtują cenowo?? do tych z allegro nie jestem przekonana bo wole podotykać :-) dlatego nie orientuje sie jakie w sklepach ceny :-)

DariaN - ciuszki w super cenie, bardzo fajne, ja lubię te promocje w Tesco. Można fajne ubania kupić za śmieszne pieniądze.

joasiah - fajne znalazłaś wózki, nic tylko wybierać.

sabib - fajne są Glucka ale drogie, również feretti są ok. Ja narazie nie kupuje, bo moje będzie spało w kołysce pod kocykiem, a do łóżeczka to mam posciel po Adzie (tzn jeden koplet dokupię jak nie dostanę w prezencie, ale to później gdzieś na jesień, jak dziecko mi z kołyski wyrośnie) własnie z allegro.

reklama
Do góry