reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Joasiah - ja też nie miałam pewności czy sie nie natne jak kupiłam uzywaną gondolę. Ma ona parę rysek na raczce do przeoszenia i tej części plastikowej, ale cos za coś, musisz zdawać sobie sparwe z tego, ze kupujesz rzecz używaną. Ale ja pomimo tego jestem zadowolona:tak:

reklama
no no Daria cóż za łowy, ekstra no i ceny tez do przeżycia - będzie bąbel odstawiony że hoho :-)

Eve na tym zdjęciu nie widać tych zadrapań i wygląda super wózeczek - tak jak sama mówisz musisz liczyć się z takimi zadrapaniami czy normalnymi śladami użytkowania bo to nie nowy wózek z salonu tylko jednak używany - ja tez kupuję używany już mam upatrzony tak więc też zapewne jakieś ślady użytkowania na nim będą...ale ja to podwójną wolę lepszą dużo lepszą spacerówkę i jak już ją będę kupowała to poświęce więcej czasu na rozeznanie w tych sprawach:-)

no Datia - fajowe te body z ptaszkiem i tą laleczką!!
Agucha - Ty to musisz prawdziwą limuzynę upolować ;D

ja pościeli na razie nie kupuję tak jak Eve - potrzebuję tylko ładnego prześcieradełka do kołyski... najlepiej na gumce, ktoś widział?

Ostatnia edycja:
joasiah - pisz do nich, zasypuj pytaniami, proś o dodatkowe zdjecia. Jesli będą uczciwi, nie będą ieć nic do ukrycia. Tak czy siak to zawsze jest jakies ryzyko.

agucha - Ty dobrze kombinujesz z tą spacerówką, dla starszych dzieci to i maclaren ma fajne rozwiązanie i dużo fajnych, dobrych firm. A jaki typ wózka masz na oku, taki szeroki czy długi raczej?? A zadrapania są, nie ma co ukrywać, ale M coś kuż kombinuje, zebym nie musiała marudzić, bo on mnnie zna, ze ja taka perfekcjonistka :D

ann - ja mam 3 szt takich prześcieradeł jakby frotte, dostałam razem z kołyską, ale na początek kupię chyba takie gładkie bawełniane, jeszcze nie znalalzam(wymiaru), ale jak kupie to dam znać. Dla Ady mam z ikeii prześcieradła bawełniane ale nie wiem czy mają takie mniejsze też, nie byłam dawno.

eve - byłam w weekend, nie bardzo własnie mają mniejsze, bo oni mają dopasowane do ich łóżeczek! a kołyska jednak sporo mniejsza! też bym wolała z bawełny, nie przepadam w ogóle za frotte!

ann - coś znajdziemy, to muszą być takie prześcieradłka do wózka lub na przewijak, bo to ten wymiar mniej więcej:tak:

DariaN no piękne nabytki mamy zakupoholiczki:rofl2::-D
ja wczoraj poszłam na codziennie zakupy no i się nie powstrzymałam:

Załączniki

• zdjęcie0340.jpg
    zdjęcie0340.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 40
Eve jakoś nie podobają mi się wózki jeden za drugim, nie wyobrażam sobie widzieć tylko jednego bąbelka na spacerku a drugiego nie bo pierwszy mi go zasłania, tak więc my z męzulkiem chcemy taki jeden obok drugiego a na oku mamy coś w stylu implasta ale zobaczymy jak to będzie, na szerokie gondolki nie mam co liczyć bo niestety brak miejsca i to też muszę wziąć pod uwagę...

reklama
Mój B. się powoli zaczyna nakręcać na zakupy. Wczoraj w H&M zaciągnęłam go na dział dla maluszków i mu się zaczęły podobać różne ubranka. Już pomijam fakt, że nakręcił się na dwie bluzie: jedna czarna z czerwonym logo AD/DC a druga z językiem Rolling Stones ;-) Ale widzę progress ;-)

Do góry