reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
... dzisiaj przyszła moja super paka...Karuzela do łóżeczka Tiny love (serenada), już sie nie mogę doczekać kiedy założę :tak: podusia, kołderka i 2 komplety pościeli +ochraniacze na szczebelki, a i rogal 170cm wypełniony kuleczkami :-D tak sie ciesze :tak:... a wszystko jak nowe za cały komplet dałam 118,50..wiem ze się juz 2 raz chwale ale po prostu tak sie ciesze :happy2:

Eve fajny wózek kupiłaś, wogole do marity nie podobny :)
no to mam szczęście, w sumie wypatrzyłam go od razu jak został wystawiony, ale brałam jeszcze pod uwagę drugą opcję z allegro w granatowej kolorystyce, też stan idealny i kilka dni biłam sie z myślami, w końcu pojechałam obejrzeć wózki do sklepu i zdecydowałam sie na bezowego, napisałam do gościa maila czy mogłabym go zarezerwować do niedzieli, no i czekał na mnie:-)

Eve wózeczek się super prezentuje:) taki z klasą ten kolorek:) Do tego ta fajna torba z niebieskim kwaitkiem za 49 zł, którą pokazywalaś.
Patili pozazdrościć wyprawki:) super
Jelsa koleżanka dziś dzwoniła, że ma TAKO do sprzedania. Gondola używan pół roku spacerówka też poł roku, ale nie wiem za ile. A ile Ty chciałas przeznaczyć na wózek?

EDIT koelżanka ma taki wózek i jest bardzo zadowolona. Lekki, fajnie się prowadzi, szeroka gondolka http://allegro.pl/2w1-tutek-grander-najlzejszy-2012-olsztyn-i2224044697.html

Ostatnia edycja:
Babelek - niestety nie znam, nie pomogę.

ania aneczka - ten wózek był testowany w dd tvn jakiś czas temu obok mutsy i orbita (kompletne nieporozumienie jak dla mie ten orbit) i wypadł chyba z ich najlepiej a był najtańszy :tak:

Wiecie co ja się zdziwiłam, że ta moja gondola jest taka duża, większa niż w quinnym, fajnie i ma regulowane oparcie też. Do niej były dołaczone adaptery do zamontowania w aucie i taka torebeczka - przewijak podróżna:tak:

reklama
Joasiah spokojnie, wiem jak to jest jak jest kasa a nie ma co kupic a jak nie ma kasy to wtedy sa wozki:) ale spokojnie jeszcze duzo czasu i napewno sie cos uda.
Powiem szczerze ze 100 za wysylke to b, duzo.
ja dzis wyslalam wozek( gondola, spacerowka, stelaz i akcesoria) w kartnie paczka b, duza za 50zl:)

cos duzo ona sobie zyczy:(

A ty sie kochana nie denerwuj, wozek sie znajdzie, ja jak mam tylko chwilke to zagladam na allegro i szukam dla ciebie... powiedz mi z jakiego jestes wojewodztwa?

Do góry