reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

ann u naszego forumowego sprzedawcy widziałam prześcieradełka frotte takie same jak są na przewijak tylko do kołyski weź sobie sprawdź może ci przypasuje - cena też z tego co pamiętam nie wysoka była

reklama
dzięki Darian, ale tak jak pisałam wolę baweniane, gdzieś znajde na pewno, na razie jeszcze nie szukałam! oo słoneczko wyszło ;)

Laski ze wzgledu na wózkowy spam, mam prośbę wymieńcie się numerami GG, lub piszcie między sobą privy...temat już zrobił się lekko mówiąc "przytłaczający", bo w zasadzie dla...wiekszości użytkowniczek nic już nie wnosi...kazda ma inne zdanie i inny gust...ten watek to wątek zeby sie pochwalic a nie gdybać, bez opanowania...macie pytania jest wątek z pytaniami i tam czekamy na odpowiedzi...z góry dziękuję za uwagę.

Mam prośbę żebyście się na mnie nie obraziły, ale pisze to jako moderatorka...bo temat na prawde już bardzo męczy...

Mońcia : po uprzednich ustaleniach , tak jak napisała Doe , stwierdziłyśmy to że temat jest męczący , i podchodzi już pod spam .

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry