reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Patra ciuszki mega, a te sukieneczki heheh śliczniutkie :-) no i ten dywan ach :tak:

Co do piżamek no to dołączam do klubu seksi mamusiek takich koszulek, też się w nie zaopatrzę takie z guziczkami, wygodniejsze chyba według mnie:tak: bo w samej mężowej koszulce w szpitalu to chyba nie za bardzo:zawstydzona/y:

a co do butelek dokładnie to się nie psuje i jak nie będzie potrzeby użyć to poczeka na lepsze czasy ale zmarnowac się nie zmarnuje...ja póki co mam dwie 150 ale dwie większe tez dokupię...

Ostatnia edycja:
reklama
Nadii1 : mnie już od dawna moje uciskają, więc pożegnały moją szafę, teraz reflektuje tylko legginsy, najbardziej lubię te przypominające jeansy ;)
A co do spodni ciążowych to jakoś się nie przekonałam.. ;p

W zasadzie tak, bo wtedy kalofyfery jeszcze dochodzą i wtedy jest ciężko. A od nawilżacza to i wilgoć się nie zrobi i to nie to samo co zmoczony ręcznik czy nawet taki nawilżacz powieszona na kaloryferze.

Eve no i super:) Dzięki za odpowiedź:) Ja chce taki ultradźwiękowy, tez jonizujący i może olejki można tez wlać. Ale właśnie zimą najbardziej więc narazie kolejny zakup odłożony w czasie bo przecież latem nie ma sensu kupować.

Patra ale ciuszków hoho niedługo będzie oddzielna szafa dla dzidzi :D
a co do ręczników nie kaloryferze nie wszyscy mogą tak robić jak się ma liczniki na kaloryferach

tak słyszałam że zimą się raczej stosuje nawilżacze bo wtedy kaloryfery wysuszają powietrze oczywiście jak grzeją :D

ooo właśnie! ja musze kupić nawilżacz koniecznie, szczególnioe, że przez te tiry rzadko otwieramy okna... jeszcze dziś jak miałam katar w nocy to już masakra, sucho jest że nie wiem! chyba kupię odrazu, bo w lecie może też będę używać??? nie wiem.

Ann, bo te koszuli, co linka dała Ania są fajne, tylko obawiam sie ze skomplikowane w obsłudze:baffled::baffled: zostanę chyba przy guziczkach:-D:-D

Patra noo ciuszki wymiatają :-D :-Di podłoże trawkowe też :-D:-D

Ania,
u mnie stojak pod wanienkę zdał egzamin :) Ja byłam zadowolona:)

ja z herbatkami koperkowymi mam złe wspomnienia... u Igora potęgowała kolki:no::no::no: i słyszałam, ze wiele dzieciaczków tak reaguje na nią... teraz nie zamierzam kupować :no::no: a co do wody to jestem jak najbardziej na tak... ale początkowo dziecko i tak wisi cały czas na cycu wiec i picie ma dostarczane w odpowiedniej ilości :) Potem jak juz te pory karmienia się wyregulują to na pewno będę podawać wodę :)

Co do nawilżaczy to my mamy dwa VENTA... koszt jest ogromny tego, ale my dostalismy je od firmy, która zakładała nam parkiet :) Sprawdzaja się super :) Włączam je tylko wtedy jak wilgotność jest ponieżej 50- 60%

Ann to już jak uważacie:) U Nas latem nie ma co bo okna są otwarte. Mamy tez klimatyzację w domu od zeszłego roku , ale chyba przy dziecku nie bardzo będziemy mogli jej używać?;)
A czytałam że powyżej 22 chyba stopni nie powinno się używać nawilżaczy bo wtedy bakterie się jakieś wytwarzają, no ale nie wiadomo jak to jest. Mówię o tych ultradźwiękowych, nie takich kaloryferowych.
A te mamy, które kupują śpioworki dla swoich pociech do spania to jakie kupujecie rozmiary?

reklama
ej a skąd Wy wiecie jaka jest wilgotność w Waszym mieszkaniu?? :D
Ania-aneczka, plis nie dobijaj leżącego tymi otwartymi oknami w lecie i klimatyzacją :-D

Do góry