reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
widzę, że dyskusja ostro wózkowa.. jak byłam u sis poprowadziłam sobie tego mutsy trransportera i dużo lepiej się nim manewruje niż tym duzachnym xlanderem... ehhh

my się obkupiliśmy, fotki potem ;) ale mamy już: kocyk, ręczniczek, wanienkę, komodę, przewijak
dostaliśmy od sis kołyskę i prześliczny fotelik/nosidełko maxi cosi takie szare.. jeszcze jedną czapeczkę dla małej i ja dostałam getry rybaczki z pasem :tak:
do zakupienia zostają: termometr, butelka (choć zastanwiam się czy nie po porodzie dopiero kupić jakby coś nie szło nie daj Boże z karmieniem) sprawy kosmetyczno/pieluchowe dla małej i dla mnie rzeczy :tak: ale to już maj!

wózki, wózki wózki....oj zacznie się jak zaczniecie kupować ;-)
Eve no to jak odbierzesz to się pochwal i napisz czy jesteś zadowolona:-)
Ann no to czekamy na fotki, ruszyłaś z grubej rury pisałaś że prawie nic nie ma a tu prosze jeden wyjazd i taka obkupiona :-)

Eve w komisie to jest gondola plus spacerówka
on podobny jest bardzo do tego Atlantic Espiro co wklejałam już linka
zajrzałam do piwnicy i ta spacerówka to taka bardziej będzie raczej zapasowa niż docelowa i tak musiałabym kupić pewnie lżejszą ale dopiero jak dzieć będzie miał może koło roku
a jeśli tu kupię zestaw cały to pewnie dzieć będzie jeżdził w tej spacerówce od wózka

aaaa już mam dość nic pewnie nie kupię i tyle będzie :confused:

ann , kupcie sobie jedną butelkę mała na herbatkę żeby dziecku dawać w te upały też albo na kolki (oby ich nie było ) ja też kupiłam jedną , a jak nie daj boże nie będę mieć pokarmu to się pójdzie i dokupi jak bede w szpitalu leżeć to wyśle mamę albo B. :)
a reszta to poważne widze duże zakupy , my właśnie po wypłacie musimy pojechać zrobić troszkę też zakupów , mam zniżkę do hurtowni więc będzie git :D

Ann, ja kupiłam jedną malą buteleczkę- 150ml.... dopajać nie zamierzam niczym, herbatek dawać też nie, ale tak na wszelki wypadek mam:tak: noo i już dużo do przodu jesteście z wyprawką :)

Ania, Mamcia,
ja wróce do tych koszul nocnych z linku... fajne są, ale zastanawiam się jak będe miała założony biustonosz :confused::confused: trzeba odpiąc miseczkę, wyjąć wkładkę i jeszcze dostać się jakos do cycusia:confused::confused::confused: hmm, chyba zostanę jednak przy zwykłych zapinanych na guziczki koszulach nocnych;-)

i szczerze Wam współczuję tych dylematów wózkowych... dobrze,, ze mnie to tym razem omija :)

ale jak są kolki to koperkowa pomaga , z tego co wiem ;-) no i słyszałam że latem jak jest gorąco to powinno się czasami wody dać przegotowanej ... na pewno butelka jedna się przyda w końcu :-)nie zaszkodzi mieć :-D tym bardziej że pewnie zdarzy mi się ściągnąc mleko i zostawić dziecko z mamą albo B . :cool2:

reklama
Do góry