reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Koperkowa może też wzmóc gazy i efet odwrotny od zamierzonego, kwestia indywidualna dziecka :tak:

Pewnie że kupić można, nie zmarnuuja sie napewno, będa na później :tak:

reklama
nom kupię jedną taką... :tak:
Wika a mi się te koszulki na maksa spodobały, bo to co widziałam w sklepach.. te kolory majtkowe i w ogóle to maskara.. i jeszcze drogie! a te wyglądają super.. tylko ja nigdy ciuchów na allegro nie kupiłam i trochę się boję :D

Popieram Mońcie. Nawet jeżeli będziecie karmiły piersią to w największe upały i tak trzeba będzie dopajać maluszki. Wodą niegazowaną plus polecam herbatkę koperkową, bardzo dobra na brzuszek maluszka (gazy n ie będa się zbierać tylko maluszek będzie purtał ). Więc jedna mała buteleczka bankowo się przyda.

Ja pochwalę sie kilkoma zakupami z piątku. Zaszalałam troszkę w ciucholandzie i kupiłam to wszystko za 12 zł. Trochę wygniecione bo jeszcze nie prałam :-p

IMG_0356.JPGIMG_0354.JPGIMG_0355.JPG

Wow Patraśliczne te rzeczy! Sukienki są prze kochane!
Mam taki szatański plan, że jak się dziś potwierdzi płeć na wizycie (OBY OBY OBY bo już nie wytrzymuję! ;-)) to od razu B. ciągnęł do H&M bo widziałam tam kiedyś takie piękne dziewczęcy body ;-)

Patra -śliczne ciuszki:)
ann , wika - a ja też w te szaraczki z guzikami się zaopatrzę- mnie tam się podobają, chociaż ja to zazwyczaj w bokserkowych koszulkach śpię - ale do szpitala takie seksi koszulki się przydadzą

Patra śliczne zakupy:)

Mam pytanko odnośnie zakupu nawilżacza. U Nas jest mega suche powietrze, ale to zimą. Wtedy bolą Nas gardła i lekarz zawsze każe nawilżacz mieszkanko. I chcieliśmy kupić dla małej nawilżacz do samej sypialni. Ale tak sobie myslę, że latem to chyba nie mozna nawilżacz nie? Bo powyżej iluś tam stopni bakterie mogą się wytwarzac, że to dopiero zimą?
Któraś z mamuś pisała, że ma nawilzacz. Może coś więcej podpowiecie? Bo to nie mały koszt

ania aneczka - Ja mam nawilżacz, bo u nas w mieszkaniu wilgotność powietrza w zimie była na poziomie 20
% a powinno być przynajmniej 50%. To ułatwia oddychanie, nosek nie jest suchy i nawet ja czuję ulge. Mam jakiejś firmy HB (nieznana w zasadzie) ale jestem zadowolona. Ma jonizację powietrza i zapach jest jak po burzy :tak:

ania - mi zdał egzamin stojak.

reklama
Ja nawliżacza nie kupowałam tylko jak była potrzeba to wieszałam mokre ręczniki na grzejniki. Ewentualnie pod łóżeczko można położyć miske z wodą ;-)

Do góry