reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Ostatnia edycja:
reklama
Fajne te koszule, chyba też jedną wezmę w swoim czasie :tak:

DariaN - w tym sklepie gdzie ja kupowałam jane sa nawet fajne ceny, zabacz: JANE - WÓZEK RIDER +GONDOLA+FOTELIK - P08 +GRATIS (2218130623) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tylko nie wiem jak kolor chcesz. Sprzedawce mogę polecić, szybka bezstresowa obsługa, szybka przesyłka, firma jest z opola.

dzieki Eve, a wiesz że pierwotnie w sklepie to właśnie na ten kolor się zdecydowaliśmy :D

joasiah -z racji tego ze ja za czerwonym nie przepadam mnie sie bardziej zielony podoba iw idac że ok, cena też super.

dariaN - no cena chyba fajna, co?? Kolor też mi sie podoba, ale to Wam ma sie podobać i ten czarny stelaż - klasa :-)

Eve nas bardzo zachwycił ten kolor w sklepie i taki zamiar mieliśmy kupić. Zastanawiam się jeszcze nad kupnem każdego elementu w innym kolorze (no ale to jeszcze kwestia do przemyślenia) no bo spacerówki to wchodzą w grę tylko i wyłącznie na czarnym stelażu żadnym innym :)
Widziałam tę gondolę w sklepie na żywca jest super słodka a tu w promocji Jane, Rose, Gondola Transporter, szaro-różowa - Jane - Świat niemowlaka - sklep internetowy Smyk.com
foteliki strata też są w super cenie na cudownej planecie Jane Strata 0-13 Kg kolor molten red cena 498.99 PLN
ehh już sama nie wiem

ania-aneczka ten brązik z czarnym?
jak na lato chyba bym wybrała żywszy kolorek

no własnie Eve za ten zielony Pan napisał ze jest do ostatecznego oddania za 200 zł plus 30 przesyłka mniej więcej
hmmm glupia jestem wiem że tyle się zastanawiam :szok:

DariaN - najlepiej kup to co Ci/Wam sie podoba, tym bardziej, że teście Wam sie dokłądają do wózka :tak: Ja teraz brała opcję najtańszą, bo wydatków mam sporo, wszystki idzie w mieszkanie a jeszcze jest Ada przecież i też są jakieś wydatki z nia związane. Za pierwszym razem też sporo dałam za wózek.

ania aneczka - to jest kolor taki złoty jakby, nie?? Wiecie kolory to kwestia gustu, każdemu się inne podobają. Nie jest zły, ale wybór masz spory, bo kupujesz nowy wózek i masz wpływ na jaki kolor wybierzesz, nie musisz brać co jest obecnie dostęne na rynku. Mnie osobiście się podoba :tak: A Ty chcesz tą wersję freeline czy classic??

joasiah - ja tam sie wcale nie dziwię, ze się tak zastanawiasz, sama miałam dylematy jeszcze niedawno i nadal nie wiem czy dobrze zobiłam (chodzi własnie o kolor gondoli). Takie wózki zawsze będą w spprzedaży, jesli Ci zalezy na kupnie teraz - kupuj. Jesli masz jakieś wątpliwości poczekaj jeszcze.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry