reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Na szczęście jednak się da ;). Podobno wprowadzili jakieś przepisy zakazujące sprzedaży, ale kilka firm je ominęło i u mnie w aptece można je normalnie kupić. Tylko przy pozbywaniu się takiego ermometru trzeba przynieść go do apteki a nie wyrzucać do kosza.

Mam gdzieś jeszcze taki do ucha, na początku byłam zadowolona, dopóki nie zauważyłam, że temperatury jakie wskazuje są kompletnie niezgodne z rzeczywistością. Całkiem możliwe że jakość tego termomrtru nie była najlepsza, ale w ten sposób zraziłam sie do wszelkich elektrycznych.

Ostatnia edycja:
Mamcia też chciałam je zamówić:) Czyli jakościowo dobre? A jak się w nich będzie karmiło? Łatwo się ściąga ten fragment żeby cycucha wyjąć? I jak rozmiarowo? Adekwatnie do rzeczywistości ?

Ostatnia edycja:
u mnie w takiej koszuli musiałabym chyba stanik nosić
bo jak zdejmę to cycki do pasa :D
ale koszule są bardzo ładne bez tych nadruków
chociaż ja i mam dwie z nadrukami

co do pieluch tetrowych to ja przy Zuzi kupiłam na allegro ale potem dokupywalam chyba u nas w sklepie i musze się pójść dopytać po ile u nas są

dziewczyny macie gdzieś może rozpisane co trzeba z takich art higienicznych dla dziecka i dla siebie trzeba kupić?
chodzi o podkłady itd
musze liste zrobic i pomału kupować bo ja chyba wszystko stacjonarnie kupię po trochu

reklama
Do góry