reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Ja cały czas się zastanawiam co wybrać, bo u mnie nie mogę nigdzie obejrzeć jedo na żywo :zawstydzona/y:Podobają mi się jedo albo marita roana. Maritę widziałam i wydaje się ogromna za to bardzo stabilna i wytrzymała. A o jedo słyszałam dużo dobrego od zaufanych rodziców tylko nie mam jak przetestować na żywo :-(

reklama
mea, może poszukaj w okolicy jakiegoś na allegro i jedź tylko zobaczyć ;)) ale na prawdę ja co do gondoli zdania nie zmienie - będzie jedo fyn :) ma wszystko co powinien mieć według mnie wózek

Mamcia też chciałam je zamówić:) Czyli jakościowo dobre? A jak się w nich będzie karmiło? Łatwo się ściąga ten fragment żeby cycucha wyjąć? I jak rozmiarowo? Adekwatnie do rzeczywistości ?

Nie ma problemu z odkrywaniem piersi. Materiał ładnie przylega i nie ma obaw, że Ci nagle cycuś wyskoczy;-), a z kolei jest na tyle przylegająca, że jak próbowałam odchylić, to nawet nie trzeba przytrzymywać materiału podczas karmienia.
Rozmiar... ja zamówiłam S/M, piersi mi nie wyłaża (70f), a brzuszek mam już spory i się materiał ładnie naciąga, ale bardziej przylega mi do ciała niż u tej kobitki na fotkach. Dla rozmiaru 40 wzwyż lepsza bedzie pewnie wersja L/XL

Dzięki dziewczyny, fajnie ze sie podoba, jest duzy, stabilny i wygodny dla dziecka, bo ja mam zamiar zimę w nim przejeździć. Jak kupowłabym nowy to napewno później, ale szukałam używki w dobrym stanie i jeszcze w takiej kolorystyce, a wcale ich tak znowu dużo sie nie pokazuje, no wiec jak mi odpowiadał to wzięłam, choć to oczywiście zawsze jakieś ryzyko, bo potem moze sie pokazać jeszcze świeższy, tańszy, z wiekszą ilością akcesoriów, itd

Mońcia ja do Jedo też zdania nie zmienie. Ale są same gondole? Bo ja też fotelik kupuje osobny Maxi Cosi Cabrio Fix albo Recaro. Ale samej gondoli nie widziałam JEDO. Jedynie 2w1 ze spacerówką.
U Nas w hurtowni są wszystkie na stanie:) A jak nie ma to czeka się 2 dni;)

Hej kobietki,

Róża,w tym wózku co kupiłaś jakie są koła?piankowe czy pompowane?pytam,bo znalazłam kolejnego nomada,ale z kołami piankowymi i tak się zastanawiam czy to ten sam model czy może starszy?

No chyba, że nie mówisz o Jedo Fyn 4ds;) tylko np. Bartatina :) To wtedy są same głębokie:)
My bierzemy 2w1, spacerówka posłuży do lata mam nadzieje;) Chyba, że będzie za ciężka to zmienimy no tego nie przewidzę. I osobno kupujemy fotelik.

ania-aneczka a brałas pod uwagę TAKO Laret? Ja porównywałam jedo i lareta i moim zdaniem laret ma ciekawsze rozwiązania,napisalam o tym wózku kiedyś duzego posta
mea- porównywałam rowniez bartatinę z marita, no i jak widać marita zwyciężyła:),

Ostatnia edycja:
reklama
Jelsa nie brałam pod uwagę, ale znam i oglądałam ten wózek. Nie podoba mi się, są takie strasznie ciężkie wyglądem moim zdaniem. Mam dwie koleżanki, które nie były zadowolone z tych wózków. Spacerówki przewiewały i sporo takich technicznych rzeczy im się nie podobało. Po prostu Jedo Fyn bardziej mi się podoba. Ma wszystko czego chce, cenowo też ok tylko spacerówka jest ciężka;) Ale dziękuje :)

Do góry