reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

własnie się waham nad tymi dwoma
ten z komisu i ten z tablicy zielony lub czerwony (akurat kolory mi się obydwa podobają)
one sa obydwa inne bo inaczej kołka mają
i to mnie zastanawia jak w implaście te kółka się jakby obracają

ania-aneczka ten 236 ładniejszy jest i podoba mi się taki kolorek :)

Ostatnia edycja:
reklama
Mońcu jak się zjedzie niżej to widać kolory inne:)
Mnie się te dwa podobają więc któryś wybiorę:)
Nie moge się doczekać, najlepiej już bym leciała kupować wózek heh ;) ale po co ma się kurzyć.
Joasiah ten zielony kolor ładny:)

No ti i ja się pochwalę, pierwszy duży zakup ROAN MARITA, stan idealny, żadnych oznak zużycia za połowę ceny nowego
\ wózek 2 (16).jpg

a ja się zdecydowalam na 95% na ten z komisu
kolezanka obejrzala ten implasta i zwrócila uwagę na rączkę że tak dziwnie jakoś ona
a ona dobre oko ma do wózków :D
sama oglądała ten z komisu wózek i nawet zwróciła uwagę na ramę wózka i inne detale na ktore ja bym nie zwróciła uwagi

reklama
ania-aneczka , jeżeli kupujesz nowy wózek jedo , w sklepie albo w sklepie internetowym to licz się z tym że nie mają wszystkich kolorów zawsze na stanie ;) i można nawet miesiąc czekać na taki wózek , koleżanka też zamawiała jedo ;)
ja dzisiaj doszłam do wniosku że chyba kupie tylko gondole jedo + nosidełko , spacerówkę kupie już na wiosnę lżejszą ;)

Do góry