reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Joasiah ten implast za 199zl jest okropnie wyblakły i nie ma odblaskow na gondoli i spacerowce, nie warto bo widac ze mocno jezdzony:(
Znow ten x-lander jest stary jak swiat, tam mi sie wydaje:(
Ale ten opisany spacerowka i gondolka implast tez czerwony jest ok tylko musisz pilnowac aukcji:) powiedz kochana do jakiej kwooty cie wozek interesuje i jaki mniej wiecej to cos popytam kolezanki i poszukam czegos:)

Ja juz swoj niestety sprzedalam, choc zachecalam do kupna bo chetnych bylo ohohoh:) sama sie zdziwilam ze tak szybko bo 3 dni aukcje mialam no ale i wozek w super stanie:) Sprzedalismy tylko dlatego ze kupilismy super okazjonalnie Mutsy:) no i nie zaluje bo dolozylam nie duzo i mam nowszy wozek:)

Ale ja caly czas siedze w wozkach bo czasami kolezankom sprzedaje to popytam co i jak:) popodsylam Wam linki:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Agucha nie wiem czy to przeczytasz ale oglądałam właśnie koszule do karmienia i jak zobaczyłam wzór pszczółki to od razu pomyślałąm o Tobie i o Twoich :pszczółkach" Co ty na to?:-)

Fasolinka wózek jakby się dało to jak najtaniej po prostu
ale mam myślenie na niedzielę z tym wózkiem z komisu
bo on dodatkowo ma fotelik taki do samochodu co prawda jakiś tam no name ale jest

Eve zatrzaski popytaj się u szewca mają czasami takie maszyny co robi zatrzaski

mam pytanie do doświadczonych mam....juz gdzies byl ten temat ale gdybym miala przejzec wszystkie strony to bym do wigili czytala :) jakiej firmy termometr polecacie???

reklama
sabib co do termometrów to szczerze ja ufam tylko i wyłącznie rtęciowym, na elektronicznych sie zawiodłam nie raz.
zyrraffka pieluchy kupowałam w zwykłym sklepie dla dzieci, po przepraniu były ok. Ostatnio też widziałam flanelowe i chyba kilka kupie bo były takie fajne mięciutkie.

Do góry