reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

joasia - ja bym stawiała na taką kolejność: x-lander, tako, espiro i ten ostatni. Ale jak widac nie trzena dawać niewiadomo jakich pieniedzy, by coś fajnego upolować i sie nie mordować z czołgiem :tak:

fasolinka - no córcia widac zadowolona, ze będzie rodzeństwo w tej bryce wozić :-D

reklama
joasiah - myśle, ze cena ok, lepiej byłoby znaleźć jakiś w okolicy i móc zobaczyć, bo to zawsze używany a ludzie rózne rzeczy piszą. Ale trafiają sie fajne okazje, jest jeszcze trochę czasu mozesz sobie obserwować rynek wózkowy :tak:

Ania-aneczka dzięki za linka! Ta co podesłalaś to akurat też nie za bardzo mi podchodzi, ale gość ma też inne takie co ujdą ;-)

Fasolinka świetny wózeczek. Widać, że młoda ma radochę :-)

joasiah - moze byś sie z fasolinką jakoś mogła dogadać, "po starej znajomości" :-D A jak nie to prosić o dodatkowe zdjęcia na maila, zadawać pytania, wkńcu to twoje pieniądzę przeznaczasz na zakup. Powodzenia. A moze ten tako od koleżanki?? fajny jest.

A teraz znów moje dylematy. Otóż, która torba do wózka wydaje sie wam najfajniejsze (prośba by nie sugerować sie narazie ceną). Najbardziej zalezy mi na dopasoaniu koloru (szara/grafit z ewentualnie morskimi/turkusowymi dodatkami). Oryginalna jene byłaby idealna, ale jest bardzo droga i bez sensu tyle dawać za torbę. Wyglada tak: http://allegro.pl/torba-do-wozkow-jane-j02-szara-nowa-i2214389561.html

Więc wybrałam takie alternatywy: http://allegro.pl/abc-design-torba-na-akcesoria-na-ramie-i-do-wozka-i2206768836.html też sporo, ale ma te karabińczyki i mozna zabiąć na raczce wózka, tak, ze nie opadnie, wiecie o co chodzi.

taka: http://allegro.pl/idealne-kuferki-do-twojego-wozka-w-niskiej-cenie-i2209924234.html model 2 lub 4. Bardzo mi sie podoba jedna i druga ale nie mają tych zatrzasków, chyba ze bym sama dorobiła i cena też fajna, nie??

i taka, ale ta najmniej: http://allegro.pl/ekskluzywna-torba-do-wozka-38-wzorow-fun-baby-i2213060272.html kol. grafit lub 28.

Ostatnia edycja:
EVE podobają mi się te ostatnie torby
ja bym wzięła jakąs z kwiatami fajnie by to ożywiło :)

fasolinka już sprzedała swój wózek
trochę załuję ze się zagapiłam no ale cóż :)

Uuuu to szybko jej sie udało sprzedać :tak: Ja sie nad tą za 49 zł zastanawiam ale ten wzór 4, sama nie wiem. A wiecie czy można dorobić takie zatrzaski i gdzie sie to robi??

fasolinka gratuluję zakupu, śliczny wózeczek:)
joasiah - myśmy ostatnio z mężem robili obserwację wózków ( tj. ilości poszczególnych marek w parku na spacerku) i tak jak wygrywał x- lander , tak zaraz za nim był właśnie tako - z tego co rozmawiałam z doświadczonymi mamuśkami to jest bardzo fajny:):) no i cenowo też są ok:)
Evw a mnie się te ostatnie podobają , takie tradycyjne ale będą do wszystkiego pasowały i się solidne i pakowne wydają:)

reklama
a wiecie ze zaszłam do naszego komisu i zobaczyłam wózeczek
gondolka przekładana przód tył i tak samo spacerówka
do tego jest dołączony fotelik
kolorki jasne bo szaro niebieskie
i cena 400 zł
widać że stelaż nie zniszczony w środku gondolka jest bialutka nic nie żołte (bo nawet kolezanki poprosiłam żeby zajrzała i zobaczyła)
z tyłu ma amortyzatory a z przodu dwa kołka obracane
i pompowane koła
nawet mi się spodobał i męzowi

Do góry