reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

No własnie miałam dodać, że dla dziewczynki to bym się na takie rajstopki do chrztu skusiła :-) ale tak na co dzień to nie wiem czy by mi cierpliwości starczyło na te wierzgające nóżki to ubierać :-D:-D.

Doe - gratuluję w takim razie zakupu!

reklama
Pokazałam półśpiochy mojemu chłopu czytając Was tu....pytanie dla czego półśpioch??:szok: Przecież to sa gacioreksy, a nie jakieś półśpiochy...no na prawdę zwariuje z nim :happy2::happy2::happy2:

Dziewczyny, ale produkujecie:-) Nie mogę nadążyć:-)
Doe, nadalka, super wózeczki:tak: mi czerwony kolor bardzo się podoba:tak:
Martulka, spodnie-rurki świetne, tez muszę się rozejrzeć:tak:
Ja miałam dziś coś kupić dzidzi, ale już nie zdążyłam i postaram się jutro coś wypatrzeć. Mi wpadły oko butelki z aventu, jest to specjalna edycja, butelki są koloru niebieskiego lub różowego. Chciałabym je kupić, ale nie wiem jaki kolor:confused: Philips Avent Special Edition Bottles 1 x 9oz / 260 ml (BLUE) - RM45.00 : LittleBayi.com, Malaysia Online Baby Store

Dziewczyny, ja już całkiem zgłupiałam;/ Rozmawiałam z Siostrą, mówi że nie mam jeszcze nic kupowac, że na co zawsze jest czas i w ogóle:( Kurde wszyscy mi na to uwagę zwracają. Ona ma 2 miesięczne dziecko. Twierdzi, ze nie ma sensu wcześniej kupować np leżaczka bo nie wiadomo jakie Nasze dziecko będzie;) Ehh musiałam się wygadać bo wszyscy mój zapał przygasają;)

A co do zakupów to mam jeszcze pytanie do kobietek, z którymi rozmawiałam o leżaczkach i matach. A co sądzicie o tego typu huśtawkach zamiast leżaczka, macie porównanie co może być lepsze? HUŚTAWKA FISHER PRICE LAS TROPIKALNY K6077 (2032931542) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
w moim przypadku, nie mam czasu na czekanie, jak bym miała potem kupować wszystko w 9 mc to po prostu nie było by mnie stać :/

Do góry