ania-aneczka moja rada jest taka żeby kupować to co potrzebne dla dzieci na początek z ubranek i rzeczy do higieny. I dla siebie te wszystkie rzeczy około porodowe, bo jest ich w cholere! CO do leżaczków itp. to też uważam, że to na końcu jak jest dziecko, zobaczysz jaki ma temperament co lubi, a i tak od początku nie powinno się dzieci sadzać do takich leżaczków dopiero 2,3 miesiąc. Poczytajcie sobie o 1 miesiącu życia dziecka, nawet karuzele nie są zalecane bodajże na pierwsze 3tyg, bo dziecko nie widzi dokładnie.
Ja leżaczek zakupiłam ok 3mies. i myślę, że to było w sam raz. CO do zakupów jeszcze to szperałam po allegro i tak np. najpierw znalazłam sobie pieluchy tetrowe w miare tanie i u tego sprzedawcy szukałam innych rzeczy typu: majtki siatkowe do szpitala, podkłady, wkładki laktacyjne (ich na pewno teraz kupie wiecej na necie w lepszej cenie) dla dziecka butelki,obcinaczki do paznokci i inne podobne, za przesyłkę płaciłam raz a nigdzie nie musiałam chodzić, wszystko dostałam pod nos. Polecam takie zakupy!
Ja leżaczek zakupiłam ok 3mies. i myślę, że to było w sam raz. CO do zakupów jeszcze to szperałam po allegro i tak np. najpierw znalazłam sobie pieluchy tetrowe w miare tanie i u tego sprzedawcy szukałam innych rzeczy typu: majtki siatkowe do szpitala, podkłady, wkładki laktacyjne (ich na pewno teraz kupie wiecej na necie w lepszej cenie) dla dziecka butelki,obcinaczki do paznokci i inne podobne, za przesyłkę płaciłam raz a nigdzie nie musiałam chodzić, wszystko dostałam pod nos. Polecam takie zakupy!