reklama
Dobra... pozazdrościłam i też kupiłam .. hehe nie mogłam się powstrzymać
Wózek wielofunkcyjny + fotelik samochodowy (2047427867) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Wózek wielofunkcyjny + fotelik samochodowy (2047427867) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
Nadalka no ja w szoku jestem, ze Wam te zakupy tak szybko idą ja za wózkiem ogladałam sie jakieś 3 miesiace... byłam w kilku sklepach, przymierzałam do ręki, sprawdzałąm jak sie prowadzi, czy nie za cięzki, czytałam mnóstwo opinii na necie.... a Wy rach ciach i już wózek jest. PODZIWIAM
Agulka2012
Fanka BB :)
byłam dziś u lekarza i po wizycie mój A. zabrał mnie do sklepu i kupiła taką słodka grzechotkę dla dzidzi fajnie, że go też ruszyło Poza tym u lekarza też dostała wyprawkę dla dzidzi: butelki Aventu 125ml, kremy sudocrem, oliwki J%J i próbki płynów do prania dla dzieci. Ale fajnie!!!
katamisz
Fanka BB :)
Witam Was przepraszam ,że tak między postami ale nie wiedziałam gdzie z tym mogę się wkleić więc wklejam tu.Być może któraś z Was będzie zainteresowana
Do sprzedania mam wózek wielofunkcyjny Quinny speedi z akcesoriami w dobrym stanie.Aukcja kończy się za dwa dni w piątek 13-tego
Wielofunkcyjny wózek QUINNY+maxi cosi cabrio (2041507556) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Do sprzedania huśtawka Mamas & Papas jak nowa
Mamas&Papas,star lite swing-Huśtawka/Leżaczek (2041500920) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Do sprzedania karuzelka nad łóżeczko jak nowa
Karuzela do nakręcania INFANTINO - MOTYLEK (2041503523) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Polecam i w razie pytań zapraszam na priv.(mama czerwiec 2011
Do sprzedania mam wózek wielofunkcyjny Quinny speedi z akcesoriami w dobrym stanie.Aukcja kończy się za dwa dni w piątek 13-tego
Wielofunkcyjny wózek QUINNY+maxi cosi cabrio (2041507556) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Do sprzedania huśtawka Mamas & Papas jak nowa
Mamas&Papas,star lite swing-Huśtawka/Leżaczek (2041500920) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Do sprzedania karuzelka nad łóżeczko jak nowa
Karuzela do nakręcania INFANTINO - MOTYLEK (2041503523) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Polecam i w razie pytań zapraszam na priv.(mama czerwiec 2011
Doe , dobrze że go kupiłaś ;-) nadalka , żeś pozazdrościła ;p
dzisiaj byłam w komisie z dzieciuchowymi rzeczami , wózki były ale żaden mnie zachwycił ...
za to w ogłoszeniach trójmiasta pani sprzedawała , za 5 zł , przewijak , więc kupiliśmy czekolade dodaliśmy dychę i odebraliśmy go o 17 więc też już mam pierwszy zakup w domu
mój B. dzisiaj tak sie rozpalił w tych oglądaniach na allegro że stwierdził że już dzisiaj by wózek kupił haha...
o taki kupiłam ;-) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/dla-dziecka/przewijak-ogl4546975.html
dzisiaj byłam w komisie z dzieciuchowymi rzeczami , wózki były ale żaden mnie zachwycił ...
za to w ogłoszeniach trójmiasta pani sprzedawała , za 5 zł , przewijak , więc kupiliśmy czekolade dodaliśmy dychę i odebraliśmy go o 17 więc też już mam pierwszy zakup w domu
mój B. dzisiaj tak sie rozpalił w tych oglądaniach na allegro że stwierdził że już dzisiaj by wózek kupił haha...
o taki kupiłam ;-) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/dla-dziecka/przewijak-ogl4546975.html
Ostatnia edycja:
wow babeczki ale was wzięło nooo gratki wózków super się prezentują
Widzę że coraz śmielej te zakupy idą hmmm może i ja znajdę sklep gdzie chleb i dzieciowe rzeczy
Przewijak tez super, one strasznie drogie ehhh
Ale jeszcze trochę się powstrzymam, a jak już płeć będzie znana to zaszaleje a co! Chociaż na allegro to na bieżąco oglądam hihi i mam juz kilka typów na różne wyprawkowe rzeeczy
Widzę że coraz śmielej te zakupy idą hmmm może i ja znajdę sklep gdzie chleb i dzieciowe rzeczy
Przewijak tez super, one strasznie drogie ehhh
Ale jeszcze trochę się powstrzymam, a jak już płeć będzie znana to zaszaleje a co! Chociaż na allegro to na bieżąco oglądam hihi i mam juz kilka typów na różne wyprawkowe rzeeczy
Mysza1984
lalllalalala ;-)
reklama