reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Nadalka :szok::szok::szok: no ja w szoku jestem, ze Wam te zakupy tak szybko idą:szok::szok: ja za wózkiem ogladałam sie jakieś 3 miesiace... byłam w kilku sklepach, przymierzałam do ręki, sprawdzałąm jak sie prowadzi, czy nie za cięzki, czytałam mnóstwo opinii na necie.... a Wy rach ciach i już wózek jest. PODZIWIAM :tak::tak::tak:

byłam dziś u lekarza i po wizycie mój A. zabrał mnie do sklepu i kupiła taką słodka grzechotkę dla dzidzi:) fajnie, że go też ruszyło:-D Poza tym u lekarza też dostała wyprawkę dla dzidzi: butelki Aventu 125ml, kremy sudocrem, oliwki J%J i próbki płynów do prania dla dzieci. Ale fajnie!!!

Witam Was przepraszam ,że tak między postami ale nie wiedziałam gdzie z tym mogę się wkleić więc wklejam tu.Być może któraś z Was będzie zainteresowana:)

Do sprzedania mam wózek wielofunkcyjny Quinny speedi z akcesoriami w dobrym stanie.Aukcja kończy się za dwa dni w piątek 13-tego :)

Wielofunkcyjny wózek QUINNY+maxi cosi cabrio (2041507556) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Do sprzedania huśtawka Mamas & Papas jak nowa

Mamas&Papas,star lite swing-Huśtawka/Leżaczek (2041500920) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Do sprzedania karuzelka nad łóżeczko jak nowa

Karuzela do nakręcania INFANTINO - MOTYLEK (2041503523) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Polecam i w razie pytań zapraszam na priv.(mama czerwiec 2011:)

Doe , dobrze że go kupiłaś ;-) nadalka , żeś pozazdrościła ;p
dzisiaj byłam w komisie z dzieciuchowymi rzeczami , wózki były ale żaden mnie zachwycił ...
za to w ogłoszeniach trójmiasta pani sprzedawała , za 5 zł , przewijak , więc kupiliśmy czekolade dodaliśmy dychę i odebraliśmy go o 17 :) więc też już mam pierwszy zakup w domu :p
mój B. dzisiaj tak sie rozpalił w tych oglądaniach na allegro że stwierdził że już dzisiaj by wózek kupił :D haha...

o taki kupiłam ;-) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/dla-dziecka/przewijak-ogl4546975.html

Ostatnia edycja:
wow babeczki ale was wzięło nooo gratki wózków super się prezentują :):):)
Widzę że coraz śmielej te zakupy idą hmmm może i ja znajdę sklep gdzie chleb i dzieciowe rzeczy :p
Przewijak tez super, one strasznie drogie ehhh

Ale jeszcze trochę się powstrzymam, a jak już płeć będzie znana to zaszaleje a co! Chociaż na allegro to na bieżąco oglądam hihi i mam juz kilka typów na różne wyprawkowe rzeeczy

reklama
Moncia, świetny ten przewijak:tak: i przypomniałaś mi, ze ja też będę sie musiała zaopatrzyć w przewijak, bo mój po Igorku jest cały porozrywany:szok::szok: a każdego kąta wyłazi ta wata:szok::szok:

Mysza,
dokładnie, taka sama była moja reakcja:-D:-D

Do góry