reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Wow!!!!! Dziewczyny jesteście naprawdę niesamowite!!!!!:szok::-D

Ja wczoraj przejrzałam internet pod kątem wózków ale na razie się wstrzymuję. Obiecałam sobie, że jak poznam płeć to zaszaleję za jakimś superaśnym ciuszkiem dla dzidzi a grubsze zakupy odkładam na potem:-)

reklama
nadalka - rajstopki to dobre są do raczkowania raczej, poza tym je się okrutnie trudno włada :-) to wyższa szkoła jazdy :-):-), myślę, że takiemu maluchowi się nie przydadzą lepiej coś luźnego jak śpiochy wkładać :tak:

szalejecie że hohoho :-D ja to nie tak łątwo wybiorę limuzynę dla moich bąbli.... hehehe no ale będę szukać szukać aż znajdę :)

a póki co to dostałam dzisiaj spodnie ciążowe czyli pierwsza rzecz odnośnie ciąży poza kwasem foliowym już jest :)

nadalka na zupełny początek to śpioszki najlepsze a ja mam nadzieję, że lato będzie piękne tego roku i wystarczy samo body i skarpetuszki, Ale moim chłopakom kupowałam rajstopki od 68 rozmiaru i bardzo sobie chwalę. Wtedy byli już bardziej "usztywnieni" i jakoś było mi łatwiej niż ze śpiochami.

Nadalka można zakładać rajtki, ja Zuzi założyłam pierwszy raz jak miała 1,5 miesiąca na chrzest, ale wydaje mi się, że super wygodne to one nie są dla takiego maluszka, później były wakacje więc nie ubierałam i jak Zuzia miała 5-6 miesięcy to ubierałam na chłodniejsze dni pod spodnie i super się sprawdzały pod kombinezon zimowy, a po domu ulubiony zestaw, zwłaszcza jak już raczkowała to body+rajstopy bo nic się nie podwijało :)

Doe, Nadalka ale zescie zaszalaly!!!! Wozki swietnie sie prezentuja! Kolorek fantastyczny. Moj R stwierdzil ostatnio, ze tez by mu sie czerwony wozek podobal - bez wzgledu na plec.

Martulka dzieki za tabelke. Ja tez juz raz spanikowalam przed kasa i odlozylam spioszki, bo nie bylam do konca pewna w jakim rozmiarze kupic... :sorry2::sorry2::sorry2:

Ja w poniedzialek po szpitalu pojechalam z R do zoologicznego... a ze obok jest dzieciecy... W kazdym badz razie, pojezdzilismy po sklepie wozkami - i Mutsy sport bardzo przypadl mi do gustu. Jest stabilny, zwrotny i lekki.

Nadalka musisz mi dac namiary na ten sklep, gdzie chodzisz po chleb, co bym pierwsze zakupy dla malucha mogla zrobic :-D

Wróciłam i zdaje relacje ;-) Dość daleka droga i w paskudnych warunkach pogodowych, nie dobrze mi bardzo było, ale dałam rade za kółkiem...i karoce odebraliśmy. Ledwo sie do auta spakowaliśmy tyle rzeczy... i jesteśmy w szoku..model 2011 - nówka :-) Niunia po której jest wózeczek kilka razy była nim na spacerku, wiec wszystko nowe. Elementów tyle ze jak się rozłożyliśmy w dużym pokoju to miejsca nie było :szok: kolor taka piękna czerwień z dodatkami czarnymi z lamówka odblaskową, po prostu wygląda bajecznie :-D Do tego wszystkiego w gondoli była Bozia na czerwonej wstążeczce i Pani powiedziała, ze to na szczęście dla następnej dzidzki. Zakup uważam za rewelacyjny, a fotki z tej aukcji są słabe i w rzeczywistości gablota wygląda tysiąc razy lepiej :-D
Widzę laski ze poruszyłam dzisiejszym moim zakupem ten wątek i widzę sporo udanych zakupów po mnie...brawo :-) :happy2:

reklama
nooo DOe to najważniejsze, ze Wam sie podoba :tak:

Nadalka, rajtki ja dla chłopaka zaczełam zakładać dopiero na jesień jak wychodziliśmy na dwór pod spodenki i do raczkowania :tak: Dla dziewczynki pewnie prędzej można założyć... jakaś ekstra sukienusia i rajtuzki i pełen lansik :-D:-D

Do góry