reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
ja tak na 4 miesiące kupie jakieś podnoszone łóżeczko turystyczne, ze względu na to, że się przeprowadzamy i na wyjazdach do teściów czy moich rodziców zawsze będę zabezpieczona:-)a powyżej 4 miesiąca chyba w gondolce nie będzie mu za wygodnie...

Ania, ja nie miałam ani kojca, ani łóżeczka.... w domu w ogóle mi to nie było potrzebne:no:

Myszkowska, ja sie obawiam łóżek bujanych:no::no:jakieś mało stabilne mi się wydają..

Darian - super zakupki:):) śliczne te ciuchy i ceny też okazyjne:)
Ania - my się też nad łóżeczkiem turystycznym zastanawialiśmy, ale to ewentualnie w miarę potrzeb sobie dokupimy - jak będziemy planować jakiś wyjazd.
Myszkowska - mi się wydaje,że lepiej dokupić sobie później bieguny jak zauważysz,że dzidzi potrzebuje kołysania, a na początku takie stabilne łóżeczko wystarczy - ale to moje osobiste zdanie, oczywiście:):)

Daria- ubranka boskie. Co Ci jeszcze brakuje? Bo widzę, że sporo ostatnio kupiłaś.
Jelsa- wg mnie pomysł fajny, bezpieczniejsze niż spanie dziecko pomiędzy rodzicami. Mój M np nie miał takiego czujnego snu, jak ja. Dobrze, że u nas obyło się bez i Nina ładnie spała w swoim łóżeczku. Ale czasem lepszym pomysłem jest spanie dziecko z rodzicami, niż ciągły płacz. Mnie się np. zdarzyło kilka razy, że wzięłam Ninę na karmienie i nie pamiętam, jak się znalazła z powrotem w swoim łóżeczku. Najgorsze jest to, że zamieniliśmy się z M i ja spałam od brzegu. Chyba Bóg nade mną czuwał... :zawstydzona/y:
myszkowska- ja nie mam zdania :-) Kupuję stabilne łóżeczko a pobujać mogę w dzień.

Ta dostawka ma zaczepy na łóżko rodziców, wiec sie nie odsunie, ale moze nie będzie trzeba tyle wstawać w pierwszych miesiacach 51crdQ10YwL.jpg
Myszkowska tez patrzyłam na to łózeczko, mozna zablokować tą funkcje kołyski wtedy masz normalne łóżeczko, wszystko jest stabilne, nie mam obaw jak dziewczyny że można z niego wypaść, aż tak wielkiego przechyłu nie ma

reklama
Spodziewałam sie że ma jakieś zabezpieczenie ale i tak nie jestem przekonana. Zresztą z tym wstawaniem w nocy to nie ma aż takiej tragedii :tak:

Do góry