twilight
Fanka BB :)
Wróciliśmy wczoraj od brata B. Zaopatrzeni w wózek, dwa foteliki, nosidełko. Wózek jest w stanie bardzo kiepskim. Używała go już 4 dzieci i wygląd jest tragiczny. Ale będziemy mieć łóżeczko, więc może się przydać do bujania jak dziecko nie będzie chciało spać. Jeden fotelik jest taki zwykły, przypianany do pasów i również zniszczony, drugi za to jest super, z Mamas&Papas. Plastikowa baza, którą przypina się pasami do siedzenia i dopiero na to wpina się fotelik. Ma też taki rozstaw zatrzasków, że pasuje do wózków w supermarketach.
Jeszcze od siostry B. dostaniemy drugie nosidło, takie lepsiejsze, przwijak i ciuchy. Po następnej wizycie jak może dziecko pozwoli nam potwierdzić płeć to będziemy też ciuszki brali.
Do wózka w sumie przekonałam mojego B. Wybrał kolor czerwony, ja chciałam w beżu, ale odpuszczę temat ;-)
Entliczek - markowe sklepy dla dzieci i niemowląt Wielofunkcyjne - Navington Cadet Wózek Głęboko-Spacerowy Red Sea
Nooo w końcu nasza wyprawka zaczyna nabierać jakiś kształtów!
Jeszcze od siostry B. dostaniemy drugie nosidło, takie lepsiejsze, przwijak i ciuchy. Po następnej wizycie jak może dziecko pozwoli nam potwierdzić płeć to będziemy też ciuszki brali.
Do wózka w sumie przekonałam mojego B. Wybrał kolor czerwony, ja chciałam w beżu, ale odpuszczę temat ;-)
Entliczek - markowe sklepy dla dzieci i niemowląt Wielofunkcyjne - Navington Cadet Wózek Głęboko-Spacerowy Red Sea
Nooo w końcu nasza wyprawka zaczyna nabierać jakiś kształtów!