reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

ania aneczka - ja miałam identyczną dla Ady, będe jej używać teraz też, bo u nas się sprawdziła super.

róża - no widzisz, kiedy będziesz miała pojazd??

A ja sie zastanwiam, czy na tym sztywnym stelażu mam gondolę osadzać czy maritę kupić (znalazłam fajną we Wrocławiu)

reklama
Eve ja już się gubie w Twoich poczynaniach wózkowych hehe :)

A ta mata na długo Wam starczała? bo wszyscy polecają te fisher price rainforest , ale powiem szczerze , że ta bardziej mi sie podoba, ma wiele fajnych zabawek i te zabezpieczenia na boki nie? że można sobie je podnieść i opuścić? No tylko w fisher price bardziej do mnie przemawia to, że ma ten głośniczek który daje odgłosy lasu;)
Tak samo te leżaczki Fisher Price zielone są mega polecane, ale on nawet mi się wizualnie nie podoba

Ostatnia edycja:
dziewczyny każda z Was kupuje przewijak taki twardy?? bo ja się zastanawiam... komodę jak kupimy to będzie miała głębokości jakieś 50cm... i w ikei jest taki miękki przewijak co ma 60cm.. i chyba go kupimy, bo takei te duże twarde nie bardzo mi się podobają no i wszystkie mają przynajmniej 70cm długości... na łóżeczku go nie położymy bo będziemy mieli kołyskę... A Wy macie takie głębokie komody? czy gdzie ten przewijak będziecie trzymać?

ann , ja na łóżku bede przewijać to mam ten twardy ;) ale ten z ikei też jest ok mi się zdaje bo go oglądałam ;) więc na komode w sam raz :)

Ann ja tak jak Mońcia na łóżku będę przewijać bo te twarde można montować na łóżeczku albo w łazience - jeszcze nie wiem.
Ale te z Ikei też są fajne jeśli macie taką komodę , że na wysokość będzie Wam wygodnie to kupcie :)

dzięki, chyba tak się zrobi ;)
ej ale bedzie Wam się chciało za każdym razem zdejmowac i wkładać ten przewijak na łóżko??
moje sis robiły zupełnie różnie, bo jedna w ogóle przewijaka nie używała, a druga tylko na przewijaku takim twardym na komodzie :D mi się wydaje, że przewijak najbardziej przydaje się po kąpieli!

my mamy komodę Leksvik z Ikei z przewijakiem, tzn teraz stoi jako mebel w salonie i przewijak jest półką :) No, ale w lipcu wróci do swojej funkcji, To jest mega mega wygodne. Polecam gorąco! Na to kładziesz na stałe miękki przewijak i masz super pole operacyjne. Używałam prawie rok, a córka była wiecznie na 97 centylu

używałam przy każdej zmianie pieluchy i oczywiście przy wieczornych przygotowaniach do ablucji :)

eve, pojazd pewnie przyjedzie po weekendzie. właśnie upolowałam na all. używany pokrowiec na nogi w tym kolorze, co wózek :)

Ostatnia edycja:
reklama
aha dziewczyny bym zapomniała
w Tesco zakupiłam dziś chusteczki pampersa sensitive (zwykłe też są) 3op plus 1 gratis za nie całe 26 zł to by wychodziło 6 zł za paczkę (normalnie kosztują ok 8,50) więc chyba nie źle hmm???
no i niektóre ubranka mają przecenione o 30%, 50% a nawet 70% skusiłam się na dwie bluzeczki i rampersiki (w trzypaku też jakiejś 23,00 zł).
Zrobię foto to wrzucę.

Do góry