reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

. Jak ja w pierwszej ciąży w końcu wózek kupiłam to sobie nim po domu jeździłam (dobrze, że mamy spore mieszkanie bo inaczej to by mnie M. chyba z domu wyrzucił). I patrzył na mnie jak na wariatkę......... :-)

hhaha jakbym czytała o sobie :-D:-D też musiałam przetestować brykę :-D

reklama
...a Wy myślicie że, jak ja się z fura do domu... zwale to nie poprowadzę :tak::-D;-) też mam duży dom to bede jezdzic po pietrze...duży - sypialnia - kuchnia - dzidziusiowy i znów sypialnia, a co ;-) ;-)bedzie spacer

ale poszlałyście dziewczynki z zakupami :-)
doe super zakup!!! gratulacje !! kolor też super :-) sama sie oglądam za czerwonym obojętnie czy będzie chłopak czy dziewczynka :-)

ja niestety moim metrowym wózkiem (szeroki na metr) nie będę miała za bardzo gdzie jeździć mimo że mieszkanie w cale nie małe ale wózek też nie małych gabarytów będzie :):-D
juz też nie mogę się doczekać kiedy go kupię i kiedy łóżeczka dwa staną w sypialni oj a najpierw remont w lutym heheheh to mniej przyjemne porządki, sprzątanie ale potem już tylko czekanie :tak::tak::tak::tak:

martulka84 no postarałaś się i to bardzo :) brawo :) i dziękujemy:tak::tak::tak:

a co koloru czerwonego to ten kolor akurat jest uniwersalny według mnie a i przynajmniej nikt ci dzidzi nie zauroczy :)

kurcze cały dzień non stop trzeba by było na tym forum siedzieć żeby nadążyć za wami dziewuszki :-D:-D

a tak przy okazji jest gdzieś na forum może coś w rodzaju wyprawki - czyli co trzeba kupić już na pierwsze dni przybycia dzieciaczka do domku??:blink:

Założyłam wątek wyprawkowy - uwazam ze wazny podjełam decyzje bez Was ale bynajmniej bedzie porzadek - chyba sie nie gniewacie. Prośba nie spamujcie w tym temacie i piszcie konkrety :) oczywiscie lista kuleczki jest wklejona

reklama
Doe wózek pierwsza klasa :tak: Sama kiedyś miałam Adbora i byłam baaardzo zadowolona, zwłaszcza spacerówka, rewelacyjnie się prowadziło a pompowane koła zapobiegały "wstrząsowi mózgu" u maluszka na naszych dziurawych chodnikach. A co do koloru to nie słuchaj głupot- jaki on tam dziewuszyński!!! Sama mam kilka znajomych, których synowie jeździli w czerwonych wózkach. A mój był bordowy:-)

Do góry