reklama
ania-aneczka
Fanka BB :)
Powiem Wam, że my już mamy body, husteczki do pupy z promocji i to wszystko co kupiliśmy Ale od Lutego czyli gdzieś od 19 tygodnia zaczynamy, nie ma na co czekać i co na przesądy patrzeć, ale to indywidualna sprawa
Co do kremów na rozstępy. Ja wiem, ze mam predyspozycje do rozstępów, bo jak schułam 15 kg i nie zadbałam o to , to do teraz mam pamiątkę. Smaruje codziennie brzuch, piersi, uda, boczki więc dużo kremu idzie. W jeden miesiąc zużyła MUSTELLĘ, jest droga 60 zł chyba dawałam i ciężko mi powiedzieć. Narazie nie mam nowych rozstępów a wydaje mi się, że nawet stare się lekko zaklepiły Rano też używam, ale polecanego zwykłe rossmanowskiego kremu ślicznie pachnącego Mama coś Natomiast dostała od mamy z TOŁPA krem i stosuje od dziś więc też zobaczymy, poźniej mam też pErfecta mama. Np moja koleżanka z bliźniakami używałam tylko Perfecta Mama i nie ma rozstępów. To czy będziemy je miały to już indywidualna sprawa genów, żaden krem chyba nie poomże, jedynie może zmniejszyć. Takie jest moje zdanie. Może niech się wypowiedzą doświadczone mamuśki
Martulko znam ten sklep, dziękuje. Jakoś na stronie widziałam ubrania to nie zachęciły no i jest daleko ode mnie i mi się tyłka nie chce ruszyć a autem tam nie dojadę hehe Ale może się wybiore
Co do kremów na rozstępy. Ja wiem, ze mam predyspozycje do rozstępów, bo jak schułam 15 kg i nie zadbałam o to , to do teraz mam pamiątkę. Smaruje codziennie brzuch, piersi, uda, boczki więc dużo kremu idzie. W jeden miesiąc zużyła MUSTELLĘ, jest droga 60 zł chyba dawałam i ciężko mi powiedzieć. Narazie nie mam nowych rozstępów a wydaje mi się, że nawet stare się lekko zaklepiły Rano też używam, ale polecanego zwykłe rossmanowskiego kremu ślicznie pachnącego Mama coś Natomiast dostała od mamy z TOŁPA krem i stosuje od dziś więc też zobaczymy, poźniej mam też pErfecta mama. Np moja koleżanka z bliźniakami używałam tylko Perfecta Mama i nie ma rozstępów. To czy będziemy je miały to już indywidualna sprawa genów, żaden krem chyba nie poomże, jedynie może zmniejszyć. Takie jest moje zdanie. Może niech się wypowiedzą doświadczone mamuśki
Martulko znam ten sklep, dziękuje. Jakoś na stronie widziałam ubrania to nie zachęciły no i jest daleko ode mnie i mi się tyłka nie chce ruszyć a autem tam nie dojadę hehe Ale może się wybiore
Ostatnia edycja:
Myślę tak samo. Geny są zdecydowanie najbardziej odpowiedzialne za to czy mamy skórę mniej lub bardziej elastyczną i tyle. Ja w poprzedniej ciąży używałam Musteli i rozstępu żadnego nie mam, ale mojej mamie pojawiły się małe dopiero po trzeciej ciąży, więc ciężko mi potwierdzić skuteczność działania tego kremu. Ale myślę, że jeśli ma się jakieś wrodzone skłonności to można temu jakoś przynajmniej łagodnie zapobiegać odpowiednimi kosmetykami. Dobrym preparatem jest Fissan ale jest trochę bardziej tłusty i jakoś mi nie odpowiadał ale podobno skuteczny, nadaje się też do wygładzania już istniejących rozstępów.
ania-aneczka
BETUNKO właśnie !!! Dziewczyny Betunka ma racje, FISSNAN jest super skuteczny Stosowałam już PO odchudzaniu i zasklepił mi istniejące już rozstępy. Jest tłusty , ale mnie to nie przeszkadzało tylko nie można od razu zakładać piżamy bo potłuści.Fissan krem przeciw rozstępom 100ml SUPER CENA!!! (2044843187) - Aukcje internetowe Allegro i cena mniej wygórowana od Mustelli
Laski, no kupiłam wózek wiem że wcześnie, ale okazja była...cały zestaw za 350zl... Wygrał z konkurencją tym, że ma pompowane koła, jest stabilny i ma kosz na zakupy a nie "firankę" która trzeba często prać...
zdam Wam relacje jak go wieczorem odbiorę :-)
Oto cały komplet:
http://img10.allegroimg.pl/photos/oryginal/20/35/75/94/2035759496
Oto cały komplet:
Ostatnia edycja:
agucha1986
BETUNKO właśnie !!! Dziewczyny Betunka ma racje, FISSNAN jest super skuteczny Stosowałam już PO odchudzaniu i zasklepił mi istniejące już rozstępy. Jest tłusty , ale mnie to nie przeszkadzało tylko nie można od razu zakładać piżamy bo potłuści.Fissan krem przeciw rozstępom 100ml SUPER CENA!!! (2044843187) - Aukcje internetowe Allegro i cena mniej wygórowana od Mustelli
dziękuję za podpowiedzi
ja wiem, że jak bede miała mieć rozstępy to będę je miała ale tak jak pisałaś wcześniej chodzi mi o zahamowanie :-)
agucha1986
Laski, no kupiłam wózek wiem że wcześnie, ale okazja była...cały zestaw za 350zl... Wygrał z konkurencją ty że ma pompowane koła, jest stabilny i ma kosz na zakupy a nie "firankę" która trzeba często prać...
Oto cały komplet:
gratulacje śliczny wózek, jak dla mnie to szkoda że bez skrętnych kółek przednich ale kolorek pierwsza klasa a czy za szybko każdy kupuje wtedy kiedy uważa, poza tym wszystko jest i będzie na pewno dobrze to czemu miałaś go nie kupić GRATULUJE ale się pewno cieszycie co
Agucha nie myślałam o skrętnych kółkach tylko właśnie o stabilnym "zawieszeniu" , u mnie na osiedlu jest mało chodników, więcej polnych dróg no i las, więc dokładnie o to mi chodziło. Zestaw tani i duży, kolor spoczko, i to przeważyło nad wyborem...a i oczywiście pompowane koła, na takie wertepy niezastąpione...póki co będe się nim cieszyć jak odbierzemy - wieczorkiem...hihi nie zasnę
reklama