reklama
ania-aneczka
Fanka BB :)
Śliczna koszula Też musze się w końcu wybrać na zwiady zakupowe dla mnie. Ale to jak bóle ustąpią.
Mysza1984
lalllalalala ;-)
joasiah- wg mnie cena jest ok i wózeczek fajny ;-)
twilight
Mońcia śliczna ta koszula :-)
fasolinka0722
Joasiah ja mam taki wozio ten 4 kolowy tylko ze czerwony powiem ze jest dosc ciezki ale dla mnie super. gondolka super pojemna, kosz na zakupy duzy, krawezniki i dziury w chodniku to dla niego pikus polecam a za taka cene to juz w ogole
Hej
No a ja dziś kupiłam łóżko takie:MAGNAT Łóżko ANIA 90 kolory olcha, dąb, orzech (2176286750) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Do tego materac
Najpierw ja bede na nim spac a potem maluszek tylko dokupie zabezpiecenie i zamonuje
Taki przewijak ale nie wybrałam jeszcze koloru:**BABY-RAJ**PRZEWIJAK MIĘKKI-NA KOMODE,NADSTAWKE (2177496595) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
No i taką pościel:*BABY-RAJ*10-el pościel HAFT 120x90 MOSKITIERA (2179351775) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Miś na księżycu lub na chmurce kolor kremowy lub żółty jeszcze mysle moze cos poradzicie) Jedna ściana w pokoiku bedzie jasno zielona
Do tego komode i regał ale to juz w normalnym sklepie mi tata zamówi
joasiah fajny wózeczek i cena tez ok
No a ja dziś kupiłam łóżko takie:MAGNAT Łóżko ANIA 90 kolory olcha, dąb, orzech (2176286750) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Do tego materac
Najpierw ja bede na nim spac a potem maluszek tylko dokupie zabezpiecenie i zamonuje
Taki przewijak ale nie wybrałam jeszcze koloru:**BABY-RAJ**PRZEWIJAK MIĘKKI-NA KOMODE,NADSTAWKE (2177496595) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
No i taką pościel:*BABY-RAJ*10-el pościel HAFT 120x90 MOSKITIERA (2179351775) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Miś na księżycu lub na chmurce kolor kremowy lub żółty jeszcze mysle moze cos poradzicie) Jedna ściana w pokoiku bedzie jasno zielona
Do tego komode i regał ale to juz w normalnym sklepie mi tata zamówi
joasiah fajny wózeczek i cena tez ok
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mońcia super bluzeczka gdzie kupiłas?
dzięki dzięki w H&M ;-) były też podobne z długimi rękawami , i z rękawem 3/4 do podwinięcia nad łokieć
reklama