reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

a to mój zakup dzisiejszy - dla mnie na poprawienie nastroju :tak:
hmprod

reklama
Joasiah ja mam taki wozio ten 4 kolowy:) tylko ze czerwony:) powiem ze jest dosc ciezki ale dla mnie super. gondolka super pojemna, kosz na zakupy duzy, krawezniki i dziury w chodniku to dla niego pikus:) polecam a za taka cene to juz w ogole:)

Hej:)
No a ja dziś kupiłam łóżko takie:MAGNAT Łóżko ANIA 90 kolory olcha, dąb, orzech (2176286750) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Do tego materac:)
Najpierw ja bede na nim spac a potem maluszek tylko dokupie zabezpiecenie i zamonuje:)
Taki przewijak ale nie wybrałam jeszcze koloru:**BABY-RAJ**PRZEWIJAK MIĘKKI-NA KOMODE,NADSTAWKE (2177496595) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
No i taką pościel:*BABY-RAJ*10-el pościel HAFT 120x90 MOSKITIERA (2179351775) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Miś na księżycu lub na chmurce kolor kremowy lub żółty jeszcze mysle moze cos poradzicie:)) Jedna ściana w pokoiku bedzie jasno zielona:)
Do tego komode i regał ale to juz w normalnym sklepie mi tata zamówi:)

joasiah fajny wózeczek i cena tez ok:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mońcia super bluzeczka :) gdzie kupiłas?

fasolinka ja teraz mieszkam na parterze więc mnie waga średnio interesuje tylko aby był zwrotny i wygodny
ale zadowolona jesteś ze swojego wózka?

reklama
Do góry