reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Dziewuszki w ogole polecam ten wozek co Joasiah che kupic. mozna go na allegro wyhaczyc za okolo250-300zl w stanie idealnym. to smieszne pieniadze a dla ssamej gondoli na zime warto:) no i kola po sniegu brna jak czolg:)

WÓZEK IMPLAST DRIVER 4XL GONDOLA SPACERÓWKA OKAZJA (2186875019) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Zadbany wózek Inplast Driver 4XL+śpiwór ZOBACZ!!! (2180885581) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

no dziewczyny smieszne pieniadze a wozio miodzio:):szok::-D:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
ja to nie wiem czy takie siateczkowe gacie kupię
pamietam ze po cesarce to zwykle majtki nakladalam i tyle

fasolinka a pamiętasz może tu gdzie jest ten pałąk do trzymania się dla dziecka w spacerówce to on się wyjmuje żeby wyprać ten materiał?
ja tak zamierzam wózek uprać jak będzie ciepło

dziewczyny super zakupki
ja piątkowe rzeczy upolowane w lumpiku wrzucam 100_5681.jpg100_5680.jpg100_5682.jpg

joasiah - nie no po cesarce to można i zwykłe, ale po naturalnym to lepiej siateczki,, bo sie krwawi obficiej i szkoda bawełnianych majtek.

To ja Wam powiem, że jestem agentka:-D Normalnie zsikałam się z samej siebie. Myślałam, że te podkłady/prześcieradełka są dla dziecka do przewinięcia:rofl2: To by się położna zdziwiła, jakbym na tym przebierała córcie hahahahaha

Ja mam w kwietniu okulistę i wtedy się dowiem, czy mogę rodzić naturalnie, czy cesarka... Nie wiedziałam, że jak ide na zaplanowaną cesarkę, to też mi leci krew dołem....

Chciałam się Was jeszcze zapytać o to czyszczenie pupki. Każdorazowo biorę w miseczkę wodę, i myję gąbeczką pupke, potem chusteczki nawilżane, krem na pupke (jaki?) czy puder też?????? i wtedy pampersik???

Ktoś kiedyś pisał o płatkach do mycia pupki, nie bardzo wiem, jak płatkami umyć pupke? Czy coś pochrzaniłam znowu...?

Czy któraś może mi wkleić linki od tego sprzedawcy r_77 co powinam zamówić do szpitala dla małej? Bardzo dziękuję!!!

Ostatnia edycja:
No nasączasz woda taki wacik (on taki większy jest) i myjesz. Dziewczynkę podmywasz w stronę odbytu (od pipci w stronę dupci), nie odwrotnie. I już :tak: Kremik jakiś lekki jak nie ma odparzeń i pudrów zasypek nie polacam. Na to pampersik i gotowe:-)

reklama
Mamcia, bo na tych podkładach tez można położyć dzieciaczka :-):-)
A co do pupci to, albo wycierasz samymi chusteczkami nawilżającymi, albo przegotowaną letnią wodą i tymi płatkami Dzidziuś :) Na to kremik ( Nivea Baby, Bephanten, Linomag i w razie odparzeń Sudokrem ) i pampersik :) ja pudru ani zasypki nie używałam ...

Do góry