reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
nadalka fajne te Twoje bluzeczki

dziewczyny która wklejała bluzki też kupione na allegro
chyba ze dwa wzory czy coś i miała je pokazać jak dojdą
nie mogę przypomnieć nicka
pamięta ktoś?

Joasiah ja mieszkam na 4 pietrze ale wozka prawie w ogole nie wnosilismy bo po co:) Mieszkal na klatce albo w wozkowni:)

Powiem ci szczerze ze jestem bardzo zadowolona, bo bym go 6 lat nie trzymala po malej...:)
Jest ciezki tak jak wspominalam tzn chyba cos 15kg wazy ale kola ma duze, pompowane, gondola duza a to wazne na zime dla naszych bobo:)
mnie pasowal i byl super:)
Moja przyjaciolka mialam identyko jak ty chcesz 3 kolowy, i go sprzedala bo nie planowala dzieci. jak sie okazalo ze jej sie syn urodzil to bardzo zalowala ze go sprzedala, bo kupila mutsy i to nie byl dobry wybor,

poza tym jak ty masz full zestaw za 250zl to kup a jak ci nie bedzie pasowal to sprzedaz za tyle samo sam wozek:)

ja i tak mam taką lżejszą spacerówkę w razie czego więc spoko :)
mi się on podoba własnie bo to że jest cięzki nie wątpię ale go nosić nie będę, z klatki mam dosłownie 3 schodki :)

wow ile zakupów!!!!!!!!!!

Joasia, nie ma się co zastanawiać nad tym kompletem, bo cena bardzo zachecająca:tak::tak: a jak jeszcze wózek Ci odpowiada , to juz tylko brać :)

Moncia,, swietna koszula:tak::tak: Ostatnio przymierzałam kilka rzeczy w HM i nic mi w oko nie wpadło:no: ale ta koszula wygląda na bardzo fajną :)

Joasia, no no zakupy pierwsza klasa :-):-)

Nadalka, ale fajne tuniczki :) Też by mi się przydalo zaopatzryć w kilka takich wiosennych rzeczy:blink:

Doe, oooo super leginsy:-):-) nooo i też by mi się przydały:-D:-D:-D

Sabib, nie ma za co;-);-) Jak coś wiem, to chętnie się swoją wiedzą podzielę:-):-)

noo i doszłam do wniosku po tych Waszych zakupach, ze sama też się musze w coś zaopatrzyć:tak::tak:

jejj dziewczyny jakie zakupy przez weekend:)
mońcia - super ta koszula, na wiosne,lato jak znalazł i do spodni i do legginsów;):) chyba od Ciebie zmałpuję:)
doe -leginsy świetne - bo na brzuszek i eleganckie wałeczki nam się nie robią i dzidzi wygodnie, ojj bo to drażni jak coś przeszkadza:):)
joasiah -a ten wózek świetny i w takiej cenie - jakbym mieszkała na parterze to bym się nie zastanawiała
nadalka - mam bardzo podobne tuniczki, nie były kupowane jako ciązowe - a teraz będą jak znalazł, kocham te obecne ciuchy za to,że są takie rozciągliwe:)

reklama
Do góry