reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
nadalka fajne te Twoje bluzeczki

dziewczyny która wklejała bluzki też kupione na allegro
chyba ze dwa wzory czy coś i miała je pokazać jak dojdą
nie mogę przypomnieć nicka
pamięta ktoś?

Joasiah ja mieszkam na 4 pietrze ale wozka prawie w ogole nie wnosilismy bo po co:) Mieszkal na klatce albo w wozkowni:)

Powiem ci szczerze ze jestem bardzo zadowolona, bo bym go 6 lat nie trzymala po malej...:)
Jest ciezki tak jak wspominalam tzn chyba cos 15kg wazy ale kola ma duze, pompowane, gondola duza a to wazne na zime dla naszych bobo:)
mnie pasowal i byl super:)
Moja przyjaciolka mialam identyko jak ty chcesz 3 kolowy, i go sprzedala bo nie planowala dzieci. jak sie okazalo ze jej sie syn urodzil to bardzo zalowala ze go sprzedala, bo kupila mutsy i to nie byl dobry wybor,

poza tym jak ty masz full zestaw za 250zl to kup a jak ci nie bedzie pasowal to sprzedaz za tyle samo sam wozek:)

ja i tak mam taką lżejszą spacerówkę w razie czego więc spoko :)
mi się on podoba własnie bo to że jest cięzki nie wątpię ale go nosić nie będę, z klatki mam dosłownie 3 schodki :)

wow ile zakupów!!!!!!!!!!

Joasia, nie ma się co zastanawiać nad tym kompletem, bo cena bardzo zachecająca:tak::tak: a jak jeszcze wózek Ci odpowiada , to juz tylko brać :)

Moncia,, swietna koszula:tak::tak: Ostatnio przymierzałam kilka rzeczy w HM i nic mi w oko nie wpadło:no: ale ta koszula wygląda na bardzo fajną :)

Joasia, no no zakupy pierwsza klasa :-):-)

Nadalka, ale fajne tuniczki :) Też by mi się przydalo zaopatzryć w kilka takich wiosennych rzeczy:blink:

Doe, oooo super leginsy:-):-) nooo i też by mi się przydały:-D:-D:-D

Sabib, nie ma za co;-);-) Jak coś wiem, to chętnie się swoją wiedzą podzielę:-):-)

noo i doszłam do wniosku po tych Waszych zakupach, ze sama też się musze w coś zaopatrzyć:tak::tak:

jejj dziewczyny jakie zakupy przez weekend:)
mońcia - super ta koszula, na wiosne,lato jak znalazł i do spodni i do legginsów;):) chyba od Ciebie zmałpuję:)
doe -leginsy świetne - bo na brzuszek i eleganckie wałeczki nam się nie robią i dzidzi wygodnie, ojj bo to drażni jak coś przeszkadza:):)
joasiah -a ten wózek świetny i w takiej cenie - jakbym mieszkała na parterze to bym się nie zastanawiała
nadalka - mam bardzo podobne tuniczki, nie były kupowane jako ciązowe - a teraz będą jak znalazł, kocham te obecne ciuchy za to,że są takie rozciągliwe:)

reklama
Do góry