reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

dlatego ja w 1 ciąży to kupowalam uniseksowe ciuszki :)
żołty zielony niebieski i jakies tam wielobarwne
dopiero pod koniec ciąży lekarz potwierdził ze to dziewuszka bo mialam robione 4d to pokusiłam się o pokupowanie różowości :D

reklama
czesc lipcoweczki:) ja mam pytanko::)

Jakich kosmetykow bedziecie uzywaly na poczatku? tzn plyn do kapieli, czy oliwka czy balsam,itp itd....???

Ja mam jakas amnezje i nie pamietam co z mala uzywalam na poczatku...

ja z synkiem używałam oilatum do kąpieli i już go niczym nie smarowałam i w tym będę kąpać córeczkę- tym bardziej, ze będzie lato i odradzam smarowanie oliwką, która zapycha pory i może przyczynić się to powtawania potówek.

Sabib.... wszystko się zgadza... na początek te wielkie pieluchy dla nas i na to te majteczki siateczkowe (choć niektóre szpitale nakazują wietrzyć krocze, bez żadnych majtek), no i możesz sobie podłożyć pod siebie ten podkład... wiele szpitali je oferuje.. dowiedz się jak jest u Ciebie:tak:

Fasolinka,
ja tylko płynu do kąpieli... kupię albo Nivea albo Hipp. (taki już z oliwką w składzie). Mam też Oilatum w domu i w razie problemów skórnych tym. Żadnych oliwek i balsamów

Dzieki dziewczynki:) wlasnie zamowilam Oilatum dla Mai i dla malego Mustela zel, plyn do kapieli...:) Oliwka odpada bo to swinstwo jest jak dla mnie...
A do pupci kupilam niezawodny jak dla mnie Palmers z maslem kakaowym i jeszcze cos tam ale zapomnialam nazwe jak zwykle ale wiem ze kosztuje grosze:)

oglądałam wózek
to taki kolor
1ghz78.jpg

ale 3 kołowiec
10fyzvc.jpg

za wózek , leżaczek fisher price do 18 kg, wanienka i kilka ciuszkow chce 250 zł to chyba dobra cena nie?

reklama
Do góry