reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
anja zakupy suuuper :)

widzę że kolejne zakupu u naszego polecanego na forum sprzedawcy
no ja też u niego sporo zamówiłam i teżte pieluchy podwójnie tkane, tak że lipcowe dzieciaczki to chyba takie same wyprawki będą miały :)

Ostatnia edycja:
Mońcia - ja miałam pojemniki na mleko, ok. 20 :-D. Ja mroziłam mleko na trudne czasy :-) Przydało się później. Szkoda mi było ściągać z cyca i wylewać, zwłaszcza, że Nina czasem nie opróżniła całego, a nie chciałam żeby się robiły zastoje. Jak i tak ściągnięty cyc po 3 godzinach był pełny, a karmienie jest naprzemienne. Więc tak to u nas wyglądało.

http://www.philips.pl/c/avent-karmi...kami-do-przechowywania-pokarmu-scf310_12/prd/

początkowo miałam te z laktatora potem coś tam dokupiłam
anja- szacun :-):-) lista robi wrażenie a zaraz szczegółowo sobie oblukam co tam zakupiłaś dla dzieciaczka. Przyznaj się - ile kasy Ci poszło?
nadlka- ja maty nie kupuję, a z leżaczkiem się zastanowię, ale jeśli nawet, to dopiero ok. 3 miesiąca. Nie kupuję karuzelki nad łóżeczko. Tym razem będzie wersja oszczędna ;-)

Ostatnia edycja:
Przejrzałam rzeczy po chrześnicy męża które dostaliśmy i po łosiu i z ubrań to mam komplet. W sumie to aż za dużo, bo samych bodów to ok 40 sztuk do rozmiaru 68! Mam też większe ale tych nie wyciągałam. Mam masę śpiochów, pajaców, kaftaników, dresów, bluz, skarpet, czapeczek, śliniaków, bucików, bluzeczek, jest śpiwór, polarowy kombinezon na chłodniejsze dni, rożki, pieluchy tetrowe. Brakuje jedynie sukienek! Mam az 2 sztuki plus jedną spódniczkę, więc tutaj mogę szaleć :-D No plus kosmetyki, ale tutaj to dużo też nie potrzeba. Butelki mam, dokupie tylko smoczki do nich. I mogę rodzić! Mam nawet częściową wyprawkę do szpitala dla siebie tj podkłady i big podpaski (mama ich nawet nie ruszyła po łyżeczkowaniu a kupiła), koszule do karmienia. Wczoraj zamówiłam przez allegro 3 rampersy za 15 zł od jednej babeczki, pokaze jak przysle :tak: A tu macie kilka foteczek moich zbiorów :-D

Załączniki

• IMG_0275.JPG
    IMG_0275.JPG
    41 KB · Wyświetleń: 40
  • IMG_0264.JPG
    IMG_0264.JPG
    87,6 KB · Wyświetleń: 33
  • IMG_0265.JPG
    IMG_0265.JPG
    89 KB · Wyświetleń: 35
  • IMG_0266.JPG
    IMG_0266.JPG
    86,5 KB · Wyświetleń: 35
  • IMG_0267.JPG
    IMG_0267.JPG
    67,1 KB · Wyświetleń: 31
  • IMG_0268.JPG
    IMG_0268.JPG
    83,8 KB · Wyświetleń: 37
  • IMG_0269.JPG
    IMG_0269.JPG
    75,4 KB · Wyświetleń: 30
  • IMG_0270.JPG
    IMG_0270.JPG
    78,5 KB · Wyświetleń: 31
  • IMG_0271.JPG
    IMG_0271.JPG
    50,2 KB · Wyświetleń: 34
  • IMG_0272.JPG
    IMG_0272.JPG
    41,9 KB · Wyświetleń: 25
petra zbiory konkretne :) słodkie te ubranka ale kurtka to wymiata po prostu :)

a właśnie miałam WAS zapytać kupujecie sobie poduszkę (rogala) do karmienia ??

Ostatnia edycja:
Daria, właśnie zastanawiam się czy kupować tego rogala .... może jak będzie w komisie jakiś uzywany to kupie wypiore i będzie :) tak samo z przybornikiem i ochraniaczem na szczebelki :) nowych nie bede kupować chyba że mamuśka w prezencie dla wnuczątka bedzie chciała kupić to ok

reklama
Oj do takiej trawki w ogórku to jeszcze daleko :-D Zanim zamieszkaliśmy w tym domu to rosły same chwasty i cięzko było ogród doprowadzić do względnego porządku :-D To tylko mały dywan, na którym Kacper uwielbia leżeć i się bawić :-D

No rzeczy po chrzesnicy meża to cuda, kurteczke też uwielbiam :tak: I plus taki że rozmiarami dostosowane do pory roku bo Oliwia tez z lipca. A sukieneczki mogę sama kupić i to mnie najbardziej cieszy :-D

Do góry