reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Hejka dziewczyny... :-D Troche mnie nie bylo: slub, przeziebienie i brak neta ale juz wracam i tez sie pochwale wczorajszymi zakupami ;-) Skorzystalam z Waszej listy wyprwawkowej i o to rezulataty :tak::tak::tak: Wszystko w jednym sklepie wiec jeden raz placilam za przesylke (13 zl kurier) i mam juz prawie wszystkie konieczne rzeczy:

Pieluchy:
Tetra - pieluszki tetrowe 60x80 PIELUCHY 10szt. (2165634833) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Pieluchy Pieluszki FLANELOWE MEGA OBNIŻKA ceny!!! (2192290088) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Pieluszki flanelowe mini idealne jako przytulanki (2183593845) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Pieluchy pieluszki flanelowe białe - GRUBA FLANELA (2175299730) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ceratki i zabezpieczenia:
Podkłady do przewijania 5szt. idealne do szpitala (2186192895) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Podkład do łóżeczka - ceratka 90x70 (2173659316) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Butelki i smoczki:
Antykolkowy zestaw do karmienia Tommee Tippee (2173475431) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Smoczek uspok. Tommee Tippee PURE 3-9m 2szt kol (2167475315) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Butelka ANTYKOLKOWA 120ml SZEROKA BabyOno 0% BPA (2169561710) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Praktyczna szczotka do mycia butelek i smoczków (2174949577) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Podgrzewacz:
Podgrzewacz Babyono pasuje do AVENT Tommee Tippee (2174951485) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Srodki czystosci, gruszki, kremy, termometr, myjki, nożyczki, gaziki itp.:
Niezastąpiony ASPIRATOR do nosa SUPER CENA!!! (2191660818) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Termometr elektroniczny z miękką końcówką (2191224309) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Mięciutka myjka kąpielowa frotte -SUPER CENA! (2187074829) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Mięciutka myjka kąpielowa BabyOno -SUPER CENA! (2191229839) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Bezpieczne nożyczki Tommee Tippee Super jakoś!!n (2182114128) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Kompresy jałowe z gazy 5x5cm Matocomp (2177656105) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Sudocrem - krem na odparzenia odpieluszkowe 60g (2175802559) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Kocyki:
Mięciutki kocyk z mikrofibry 90x110 Baby 2 KOLORY (2187898489) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Mięciutki śliczny kocyk polarowy 90x110 3 kolory (2182876655) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Przescieradelka:
Śliczne prześcieradło frotte z gumką 120x60cm (2172963090) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Poduszka KLIN:
Super poduszka KLIN dla niemowlaczków (2178314260) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Czapeczki, niedrapaki, podklad ochronny na ramie:
Podkład ochronny na ramię frotte podszyty ceratką (2189234601) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Niedrapki rękawiczki dla niemowląt super ochrona (2188537911) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Czapeczka Smerfetka - czapka dla niemowląt bawełna (2188537721) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

I cos dla mamy: Wkladki laktacyjne i majtki poporodowe:
Super wkładki laktacyjne 24szt. - DOBRA CENA (2178320927) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Rewelacyjne poporodowe majtki BabyOno. M, (2174950219) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Teraz zostana mi do kupienia juz tylko rzeczy dla mnie i kosmetyki :-D Bo ciuszki, lozeczko+posciele itp, wozek 4in1, wanienka + wkladka, karuzela, bujaczek mam... Jeszcze licytuje mate edu i monitor oddechu...
Oj, uwielbiam zakupy dla dzidzi ! :-D:-D:-D

Anja wow ale zakupy!! tak przeleciałam tylko te Twoje rzeczy i co mi się rzuciło w oczy to smoczek.... musisz miec 0-3 a nie 3-9..

wowww jakie mega zakupy :szok:

anja daj znać jak oceniasz jakosć pieluch ....

szukam sprawdzonych tetrowych pieluch na allegro - może ktoś już coś ma na ten temat ;>

wika8
user-online.png
dzieki!!! Juz poslalam wiadomosc do sprzedawcy ! ;-)

A wkładki to chyba jeszcze dokupisz? Bo myślę że 24szt to bedzie za mało..

Ja niestety maty eduk. i leżaczka nie kupuję.. niestety nie dla mnie ten interes : Zaskoczony:

reklama
Do góry