reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Hejka dziewczyny... :-D Troche mnie nie bylo: slub, przeziebienie i brak neta ale juz wracam i tez sie pochwale wczorajszymi zakupami ;-) Skorzystalam z Waszej listy wyprwawkowej i o to rezulataty :tak::tak::tak: Wszystko w jednym sklepie wiec jeden raz placilam za przesylke (13 zl kurier) i mam juz prawie wszystkie konieczne rzeczy:

Pieluchy:
Tetra - pieluszki tetrowe 60x80 PIELUCHY 10szt. (2165634833) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Pieluchy Pieluszki FLANELOWE MEGA OBNIŻKA ceny!!! (2192290088) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Pieluszki flanelowe mini idealne jako przytulanki (2183593845) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Pieluchy pieluszki flanelowe białe - GRUBA FLANELA (2175299730) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ceratki i zabezpieczenia:
Podkłady do przewijania 5szt. idealne do szpitala (2186192895) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Podkład do łóżeczka - ceratka 90x70 (2173659316) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Butelki i smoczki:
Antykolkowy zestaw do karmienia Tommee Tippee (2173475431) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Smoczek uspok. Tommee Tippee PURE 3-9m 2szt kol (2167475315) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Butelka ANTYKOLKOWA 120ml SZEROKA BabyOno 0% BPA (2169561710) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Praktyczna szczotka do mycia butelek i smoczków (2174949577) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Podgrzewacz:
Podgrzewacz Babyono pasuje do AVENT Tommee Tippee (2174951485) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Srodki czystosci, gruszki, kremy, termometr, myjki, nożyczki, gaziki itp.:
Niezastąpiony ASPIRATOR do nosa SUPER CENA!!! (2191660818) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Termometr elektroniczny z miękką końcówką (2191224309) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Mięciutka myjka kąpielowa frotte -SUPER CENA! (2187074829) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Mięciutka myjka kąpielowa BabyOno -SUPER CENA! (2191229839) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Bezpieczne nożyczki Tommee Tippee Super jakoś!!n (2182114128) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Kompresy jałowe z gazy 5x5cm Matocomp (2177656105) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Sudocrem - krem na odparzenia odpieluszkowe 60g (2175802559) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Kocyki:
Mięciutki kocyk z mikrofibry 90x110 Baby 2 KOLORY (2187898489) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Mięciutki śliczny kocyk polarowy 90x110 3 kolory (2182876655) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Przescieradelka:
Śliczne prześcieradło frotte z gumką 120x60cm (2172963090) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Poduszka KLIN:
Super poduszka KLIN dla niemowlaczków (2178314260) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Czapeczki, niedrapaki, podklad ochronny na ramie:
Podkład ochronny na ramię frotte podszyty ceratką (2189234601) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Niedrapki rękawiczki dla niemowląt super ochrona (2188537911) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Czapeczka Smerfetka - czapka dla niemowląt bawełna (2188537721) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

I cos dla mamy: Wkladki laktacyjne i majtki poporodowe:
Super wkładki laktacyjne 24szt. - DOBRA CENA (2178320927) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Rewelacyjne poporodowe majtki BabyOno. M, (2174950219) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Teraz zostana mi do kupienia juz tylko rzeczy dla mnie i kosmetyki :-D Bo ciuszki, lozeczko+posciele itp, wozek 4in1, wanienka + wkladka, karuzela, bujaczek mam... Jeszcze licytuje mate edu i monitor oddechu...
Oj, uwielbiam zakupy dla dzidzi ! :-D:-D:-D

Anja wow ale zakupy!! tak przeleciałam tylko te Twoje rzeczy i co mi się rzuciło w oczy to smoczek.... musisz miec 0-3 a nie 3-9..

wowww jakie mega zakupy :szok:

anja daj znać jak oceniasz jakosć pieluch ....

szukam sprawdzonych tetrowych pieluch na allegro - może ktoś już coś ma na ten temat ;>

wika8
user-online.png
dzieki!!! Juz poslalam wiadomosc do sprzedawcy ! ;-)

A wkładki to chyba jeszcze dokupisz? Bo myślę że 24szt to bedzie za mało..

Ja niestety maty eduk. i leżaczka nie kupuję.. niestety nie dla mnie ten interes : Zaskoczony:

reklama
Do góry