reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Hej laseczki...

Czytam i czytam i widze że u was zakupy pełną parą....ja mam upolowane ale nie kupione:)
I zbieram sie do tego i zbieram ale nie moge zebrac:)))

Mam pytanie czy jest tu jakaś dziewczyna co mieszka w niemczech??????
Bo ja jestem przerazona nie wiem co do szpitala kosmetyków tu tyle że mózg sie lasuje....;/
A przydała by mi sie podpowiedz:D

przyszła paczka od r_p77 :) Szybko i na temat :) takich sprzedawców lubię:-)

Wika ja też kupowałam u tego sprzedawcy juz w grudniu i jestem zadowolona kupowałam u niego wanienke i zestaw butelek do karmienia i inne pierdułka....i zdanie o nim mam podobne:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Joasia a czemu tylko raz czy dwa??? My bardzo długo kapaliśmy z termometrem (w zasadzie to mój M:-))
Doświadczonym mamom może łatwiej będzie na wyczucie wyczaić jaka woda dobra dla MAluszka, ale pierworódki na bank będą korzystały... Zreszta ja też;-);-)

betunka , super ta bluza/sweterek !! :-D lubie takie ciuszki

ania-aneczka no patrz :p mój B. wybrał który wzór na ręczniczku ma być,dałam mu tą przyjemność :-D ale kontrolowałam wybór :-D

ja wziełam te canpol bo widziałam je u mojej koleżanki która sobie chwaliła ten zestaw :tak:
zastanawiam się jakiej firmy butelkę kupić ...
bo wczoraj już prawie braliśmy NUK bezkolkową ...ale B. stwierdził ze poczekamy na 100% pewności że to dziewczynka bo mu się podoba ta różowa butelka :-Da nie jakaś tam pomarańczowa albo zielona :-D:-D a tak się zapieraliśmy że rózowego nie kupimy nic :-D jasssssssssssne

prawdę mówiąc dla mnie ten termometr to było zawracanie głowy
ale w sumie może komuś się przydać, no i słyszałam że on nie pokazuje prawidłowej temp. ale moge się mylić

ja w niedzielę idę obejrzeć wózek który kolezanka chce odsprzedać
szkoda że nie pamiętam nazwy bo bym Wam może znalazła
ale to jest trójkołowiec ale z przodu ma dwa kółka nie jeden
koleżanka kiedyś nim na plac zabaw przyjeżdzała z małą no ale zobaczymy jutro :)

pytanie z serii " czy potrzeba to kupować ? "
nawinął się temat przechowywania mleka ... wiem już że przechowuje się w specjalnych pojemniczkach do tego przeznaczonych , i również przeznaczonych do mrożenia przy okazji ....
BABYONO Pojemnik do przechowywania pokarmu 1 szt (2115053864) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
karmić chcę piersią ,ale wiadomo , nadejdzie taki dzień że będę chciała porzucić dziecko swojemu facetowi i uciec gdzieś na 2-3h ... ile takich pojemników potrzeba na początek i czy w ogole potrzeba ? czy ściągnać mleko i w zwykłej butli schować do lodówki na godzinkę żeby potem tatuś mógł sobie takie mleczko wyjąć ogrzać i dać dziecku ??

hej dziewczyny :) śledzę was od jakiegoś czasu i postanowiłam napisać też się pochwalić ;D w tym tygodniu kupiłam wózek i łóżeczko na allegro VECTOR 4 ESPIRO 4W1+ZOBACZ FILM+WYSYŁKA (2165815145) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
łóżeczko łóżeczka dziecięce BABY BOO+materac GPK (2168658850) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. nr.1 w wersji białej :)
już nie mogę się doczekać kuriera :)
mam pytanko w sprawie pościeli jakiej firmy polecacie ? o rozsądnej cenie , żeby kolorki się nie sprały ??

Moncia, ja specjalnych pojemniczków nie miałam:no: Jak już Iguś troszkę załapał o co kaman z butlą (miał 4 miesiace:szok:) to ściągałam mleko do buteleczki, do lodówy i M. podawał takie:tak::tak: a wcześniej jak musiałam wyjść to tak wyregulowałam Igora, ze jadł co 2,5-3 h... wiec jak miałam wyjść to wychodziłam zaraz po karmieniu i wracałam równo za 3 h:tak::tak: u nas się to sprawdzało:tak::tak::tak:
Wiesz, można w takich sytuacjach podać też mm... ale to dziecko musi być przyzwyczajone do smaku takiego mleka... u nas to odpadało, bo Igor wymiotował każdym sztucznym mlekiem:no::no:

reklama
ja sztucznego nie chce podawać , jak będę miała swoje :tak: więc puki co zastanawiam się czy sens jest kupować te pojemniki czy kupie je dopiero jak bede wracać do pracy albo jak zauważe że mi brakuje takiego czegoś :D

Do góry