reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Hej laseczki...

Czytam i czytam i widze że u was zakupy pełną parą....ja mam upolowane ale nie kupione:)
I zbieram sie do tego i zbieram ale nie moge zebrac:)))

Mam pytanie czy jest tu jakaś dziewczyna co mieszka w niemczech??????
Bo ja jestem przerazona nie wiem co do szpitala kosmetyków tu tyle że mózg sie lasuje....;/
A przydała by mi sie podpowiedz:D

przyszła paczka od r_p77 :) Szybko i na temat :) takich sprzedawców lubię:-)

Wika ja też kupowałam u tego sprzedawcy juz w grudniu i jestem zadowolona kupowałam u niego wanienke i zestaw butelek do karmienia i inne pierdułka....i zdanie o nim mam podobne:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Joasia a czemu tylko raz czy dwa??? My bardzo długo kapaliśmy z termometrem (w zasadzie to mój M:-))
Doświadczonym mamom może łatwiej będzie na wyczucie wyczaić jaka woda dobra dla MAluszka, ale pierworódki na bank będą korzystały... Zreszta ja też;-);-)

betunka , super ta bluza/sweterek !! :-D lubie takie ciuszki

ania-aneczka no patrz :p mój B. wybrał który wzór na ręczniczku ma być,dałam mu tą przyjemność :-D ale kontrolowałam wybór :-D

ja wziełam te canpol bo widziałam je u mojej koleżanki która sobie chwaliła ten zestaw :tak:
zastanawiam się jakiej firmy butelkę kupić ...
bo wczoraj już prawie braliśmy NUK bezkolkową ...ale B. stwierdził ze poczekamy na 100% pewności że to dziewczynka bo mu się podoba ta różowa butelka :-Da nie jakaś tam pomarańczowa albo zielona :-D:-D a tak się zapieraliśmy że rózowego nie kupimy nic :-D jasssssssssssne

prawdę mówiąc dla mnie ten termometr to było zawracanie głowy
ale w sumie może komuś się przydać, no i słyszałam że on nie pokazuje prawidłowej temp. ale moge się mylić

ja w niedzielę idę obejrzeć wózek który kolezanka chce odsprzedać
szkoda że nie pamiętam nazwy bo bym Wam może znalazła
ale to jest trójkołowiec ale z przodu ma dwa kółka nie jeden
koleżanka kiedyś nim na plac zabaw przyjeżdzała z małą no ale zobaczymy jutro :)

pytanie z serii " czy potrzeba to kupować ? "
nawinął się temat przechowywania mleka ... wiem już że przechowuje się w specjalnych pojemniczkach do tego przeznaczonych , i również przeznaczonych do mrożenia przy okazji ....
BABYONO Pojemnik do przechowywania pokarmu 1 szt (2115053864) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
karmić chcę piersią ,ale wiadomo , nadejdzie taki dzień że będę chciała porzucić dziecko swojemu facetowi i uciec gdzieś na 2-3h ... ile takich pojemników potrzeba na początek i czy w ogole potrzeba ? czy ściągnać mleko i w zwykłej butli schować do lodówki na godzinkę żeby potem tatuś mógł sobie takie mleczko wyjąć ogrzać i dać dziecku ??

hej dziewczyny :) śledzę was od jakiegoś czasu i postanowiłam napisać też się pochwalić ;D w tym tygodniu kupiłam wózek i łóżeczko na allegro VECTOR 4 ESPIRO 4W1+ZOBACZ FILM+WYSYŁKA (2165815145) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
łóżeczko łóżeczka dziecięce BABY BOO+materac GPK (2168658850) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. nr.1 w wersji białej :)
już nie mogę się doczekać kuriera :)
mam pytanko w sprawie pościeli jakiej firmy polecacie ? o rozsądnej cenie , żeby kolorki się nie sprały ??

Moncia, ja specjalnych pojemniczków nie miałam:no: Jak już Iguś troszkę załapał o co kaman z butlą (miał 4 miesiace:szok:) to ściągałam mleko do buteleczki, do lodówy i M. podawał takie:tak::tak: a wcześniej jak musiałam wyjść to tak wyregulowałam Igora, ze jadł co 2,5-3 h... wiec jak miałam wyjść to wychodziłam zaraz po karmieniu i wracałam równo za 3 h:tak::tak: u nas się to sprawdzało:tak::tak::tak:
Wiesz, można w takich sytuacjach podać też mm... ale to dziecko musi być przyzwyczajone do smaku takiego mleka... u nas to odpadało, bo Igor wymiotował każdym sztucznym mlekiem:no::no:

reklama
ja sztucznego nie chce podawać , jak będę miała swoje :tak: więc puki co zastanawiam się czy sens jest kupować te pojemniki czy kupie je dopiero jak bede wracać do pracy albo jak zauważe że mi brakuje takiego czegoś :D

Do góry