reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

no ja jako przy pierwszym dzieciaczku to wolę WAS dopytać i dzięki za dobre rady !!!!
ja sobie tak myślę, że chyba ten wałeczek zamówię, a co mi tam te 27 zł w morzu wydatków to nie wydatek !!! :)

reklama
a wiecie że ja też wczoraj zdecydowałam się na zakupy u tego r_p77 :) Tylko jeszcze nie teraz:) A mówicie żeby kupować tetrę podwójną tak?

Daria super ciuszki:)wow nawet nie wiedziałam,że jest coś takiego jak te wałeczki - chyba to w miarę przydatne jest, więc też się zaopatrzę:) co do tetrowych pieluch to też z opinii koleżanek słyszałam,że najlepiej jak są podwójne - więc i takich będę szukała:)

dziewczyny skoro każda z nas robi u tego sprzedawcy zakupy to chyba nam musi dać jakiś ekstra rabacik za reklamę na BB :)

mela polecam tego sprzedawcę r_p77 ma naprawdę fajne ceny no i kurier tylko 13 zł bez znaczenia na ilość zamówienia :)
ja wczoraj zamówiłam u niego troszkę i dziś jeszcze mam zamiar domówić co by za jedną przesyłką było. :)

aha a bodziaki i pajace to TESCO też w promocyjnych cenach, skarpetki PEPCO (bo nic innego u mnie w pepco mnie nie powaliło no i jakość jakaś taka no nie wiem może u WAS jest coś lepszego niż u mnie)

Nie miałam wałeczków, w szpitalu nauczyły mnie położne korzystać z pieluch :tak: w domu mam krokodyla z ikeii - dobrze sie sprawdzał :-D

No to proszę, okazuje się, ze większość zna tego sprzedawcę, czyli dobrze trafiłam. No ja tam myślę po 26 marca coś zamawiać, bo wtedy mam wypłatę:tak:

heheh ja wypłatę mam ostatniego -> a raczej już ją prawie wydałam, no ale moja kochana mamusia wczoraj mówi mi tak jak coś kupujesz to kupuj za moje teraz też coś się wnuczce ode mnie należy a co !!! no więc zamawiam (tylko gdzie to będe przechowywać jak szafy brak??!!)

skoro polecacie tego Allegrowicza, to ja też się u niego obkupię. Nie wiem jeszcze dokładnie kiedy, do maja mam czas. Póki co zrobię sobie listę, co mi jest potrzebne, bo muszę wszystko na jedną paczkę zamówić, co by brat nie musiał ciągle awizo odbierać :-D

Ostatnia edycja:
reklama
16.jpgmysza ​jak przy moich "na razie " wyciekach te są fajne :)

Do góry