reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Ania aneczka - tak jak dziewczyny napisały, płatki dzidziuś będą do pupy, buźki. Przy Adzie tak robiłam, nie miało ja co uczulać, bo nasączałam wodą lekko ciepłą. Takie waciki z alkoholem miałam tż przy Adzie i teraz kupię, bo nie chcę sama rozcieńczać tego spirytusu :tak: Zresztą odpadnięcie pępka to tak do miesiaca, ale moze nawet wcześniej.
Co do wycieku to ja do samego porodu niec nie miałam, pokarm pojawił sie u mnie na 3 dobę po porodzie dopiero.

Ja zachęcona opinią o ubrankach babaluno wczoraj upolowałam:
BABALUNO__ 3 PACK KOLOROWE CHŁOPIĘCE BODY 3-6 MSC (2168207603) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

BABALUNO__ WELUROWY PAJACYK + CZAPKA 0-3 MSC (2168208229) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

i dwa dresiki identyczne, w sumie chciałam jeden, ale drugi jest w innym rozmiarze (3-6 m-cy) i cena była niższa i tak w sumie to kliknęłam cenę z myślą, ze pewnie mnie ktoś przebije, ale nie :-D BABALUNO__ 3 CZĘŚCIOWY DRESIK NA WIOSNĘ 0-3 MSC (2168209277) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ostatnia edycja:
reklama
martulka jakie słodkie ciuszki
i super że kolorowe od razu żyć się chce nie? :D
a butki wymiatają
nie powiem widzialam w H&M takie malusie dla dziewczynki i korciło mnie żeby kupić tak pod święta BN do sukieneczki :D

Eve, fajne łowy:tak::tak: ja nad tymi body też sie zastanawiałam, ale w końcu wzięłam 3packa ale kremowego... bo niebieskiego u mnie pod dostatkiem:tak::tak:

ja też czekam na kuriera.. na 2 paczki:-)

Dziewczyny ciuszki super, a mnie coś jakaś chandra ogarnęła na razie mam zastój z ciuszkami, myślałam ze na szmatki dzis wyskoczę bo towar jest, ale jakoś kolo 16 będzie chłodno i mi sie nie chce i może w sobotę wyskoczę ehhh:-(

Eve SUUPERR CIUSZKI !!! ŚLICZNE:)

Myszo ja widziałam Navington Cadet z przednimi piankowymi , ale skrętnmi kółkami. Ma bardzo szeroką gondolę, 37 cm - mierzyliśmy sami, jest bardzo lekki i ma bardzo mały stelaż. Polecany dla mobilnych rodziców:)

reklama
Dziękuję za opinie n/t wózka ;-) Bardzo mi się podoba i taka gondolka to by mi się tu przydała, bo tu często wieje i leje. Ale niestety nie jest tu do kupienia, bo moim skromnym zdaniem UK kuleje pod względem wyboru wózków. Wrzuciłam linka na fb, że szukam sponsora - mam nadzieję, że teściowa zrozumie aluzję :-D Może uda mi się odłożyć kasę, to sobie go sprowadzę.
EVE- ubranka cudowne, uwielbiam babaluno ;-) Ja to zawsze byłam zdania, że dla chłopczyków ubranka ładniejsze :zawstydzona/y: niestety ominie mnie ta frajda kupowania :-)
martulka- piękne ubranka, buciki faktycznie cudo. Uwielbiam takie kolorowe.
Daria - ja pracuję po 3 godzinki dziennie :-) ale chyba pociągnę do samego porodu. Na szczęście mam luz w pracy, więc to czasem taka odskocznia od obowiązków. Mogę posiedzieć, poczytać... Ale jednak już mnie i tak wszystko męczy i po całym dniu - praca, Nina, obiad... marzę tylko o łóżku :tak:

Do góry