reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Ania aneczka - tak jak dziewczyny napisały, płatki dzidziuś będą do pupy, buźki. Przy Adzie tak robiłam, nie miało ja co uczulać, bo nasączałam wodą lekko ciepłą. Takie waciki z alkoholem miałam tż przy Adzie i teraz kupię, bo nie chcę sama rozcieńczać tego spirytusu :tak: Zresztą odpadnięcie pępka to tak do miesiaca, ale moze nawet wcześniej.
Co do wycieku to ja do samego porodu niec nie miałam, pokarm pojawił sie u mnie na 3 dobę po porodzie dopiero.

Ja zachęcona opinią o ubrankach babaluno wczoraj upolowałam:
BABALUNO__ 3 PACK KOLOROWE CHŁOPIĘCE BODY 3-6 MSC (2168207603) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

BABALUNO__ WELUROWY PAJACYK + CZAPKA 0-3 MSC (2168208229) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

i dwa dresiki identyczne, w sumie chciałam jeden, ale drugi jest w innym rozmiarze (3-6 m-cy) i cena była niższa i tak w sumie to kliknęłam cenę z myślą, ze pewnie mnie ktoś przebije, ale nie :-D BABALUNO__ 3 CZĘŚCIOWY DRESIK NA WIOSNĘ 0-3 MSC (2168209277) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ostatnia edycja:
reklama
martulka jakie słodkie ciuszki
i super że kolorowe od razu żyć się chce nie? :D
a butki wymiatają
nie powiem widzialam w H&M takie malusie dla dziewczynki i korciło mnie żeby kupić tak pod święta BN do sukieneczki :D

Eve, fajne łowy:tak::tak: ja nad tymi body też sie zastanawiałam, ale w końcu wzięłam 3packa ale kremowego... bo niebieskiego u mnie pod dostatkiem:tak::tak:

ja też czekam na kuriera.. na 2 paczki:-)

Dziewczyny ciuszki super, a mnie coś jakaś chandra ogarnęła na razie mam zastój z ciuszkami, myślałam ze na szmatki dzis wyskoczę bo towar jest, ale jakoś kolo 16 będzie chłodno i mi sie nie chce i może w sobotę wyskoczę ehhh:-(

Eve SUUPERR CIUSZKI !!! ŚLICZNE:)

Myszo ja widziałam Navington Cadet z przednimi piankowymi , ale skrętnmi kółkami. Ma bardzo szeroką gondolę, 37 cm - mierzyliśmy sami, jest bardzo lekki i ma bardzo mały stelaż. Polecany dla mobilnych rodziców:)

reklama
Dziękuję za opinie n/t wózka ;-) Bardzo mi się podoba i taka gondolka to by mi się tu przydała, bo tu często wieje i leje. Ale niestety nie jest tu do kupienia, bo moim skromnym zdaniem UK kuleje pod względem wyboru wózków. Wrzuciłam linka na fb, że szukam sponsora - mam nadzieję, że teściowa zrozumie aluzję :-D Może uda mi się odłożyć kasę, to sobie go sprowadzę.
EVE- ubranka cudowne, uwielbiam babaluno ;-) Ja to zawsze byłam zdania, że dla chłopczyków ubranka ładniejsze :zawstydzona/y: niestety ominie mnie ta frajda kupowania :-)
martulka- piękne ubranka, buciki faktycznie cudo. Uwielbiam takie kolorowe.
Daria - ja pracuję po 3 godzinki dziennie :-) ale chyba pociągnę do samego porodu. Na szczęście mam luz w pracy, więc to czasem taka odskocznia od obowiązków. Mogę posiedzieć, poczytać... Ale jednak już mnie i tak wszystko męczy i po całym dniu - praca, Nina, obiad... marzę tylko o łóżku :tak:

Do góry