reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

O.. mi na moje aktualne wycieki na razie wystarczają najzwyklejsze waciki higieniczne hehe.. a w razie zwiększenia ilości czeka na mnie 30 szt. wkładek Helen Harper kupionych kiedyś w promocji za 4,99 zł w carrefuor'ze z tym, że one mi się wydają jakieś mega wielkie..
No i znów muszę się pochwalić - z okazji dzisiejszej wizyty (o tym w osobnym wątku) przyszła paczuszka z allegro:

:-)

reklama
Martulka sliczne te ciuszki. Takię kolorowe! Dziewczyny a wy już macie jakieś wycieku? I czy jesle ja nie mam to powód do zmartwien?w ogóle te moje piersi nic nie urosły i takie wątłe są.mam nadzieje że to nie będzie miało wpływu na Laktacje?

EDYTUJE

A te płatki Dzidziuś, o których EVE wspomniała to np. do czego można używac? I te nawilżone alkoholem?

Ostatnia edycja:
ania-aneczka co do wycieków (mam je od 18 tc), to mój gin wczoraj stwierdził, że jest to bardzo indywidualna sprawa, ale nie należy nic z tym robić (np. wyciskać czy cóś) więc bez obaw - jedne to mają, inne nie, co nie oznacza jakichś anomalii..
Jeśli chodzi o płatki Dzidziuś to to takie większe zwykłe płatki/waciki kosmetyczne, a co do tych nasączonych alkoholem to pewnie EVE będzie ich używała do przemywania pępuszka..

Mysza, te wkładki co pokazała Nadalka są super... ja ich używałam bardzo długo przy Igorze i byłam mega zadowolona. Te z Belli, czy te z careffoura co mówi Martuka u mnie się nie sprawdziły, bo przylepiały się do sutków.

Martulka, jakie cudności:-):-) po prostu piękne:tak::tak: i już tu któraś ubolewała, ze dla chłopców nie ma takich ładnych:-:)-( zgadzam sie:crazy:

ANia, tymi płatkami Dzidziuś przemywałam dupcię Igusia i używałam do mycia twarzyczki:tak::tak: Są bardzo fajne, używam ich do dziś:tak: A te nasączone alkoholem do pępuszka. Ja nie używałam wiec nie wiem jakie są. Przy Igusiu używałąm rozcieńczonego spirytusu a teraz kupię OCTENISEPT
Nic się nie martw, zę nie masz siary w ciąży... to absolutnie nie ma wpływu na późniejszą laktacje!!!!! Głowa do góry!!! Mnie jeszcze też nic nie leci.... przy karmieniu ważna jest GŁOWA!!!! Nasze nastawienie do tego:tak::tak: Bedzie dobrze:-):-)

reklama
Do góry