reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Ja też miałam ceratkę, dziecku się dodatkowo ulewa + rzadkie kupki nieraz wypsnęły się z pampka wolę, żeby się zatrzymały na ceratce.
Ania-aneczka nic się nie martw zawsze możesz coś na bieżąco dokupić jeśli zajdzie taka potrzeba. Jak już córcia się urodzi to na pewno sobie poradzisz :-)

reklama
ania-aneczka ty piszesz o ciuszkach teraz do szpitala?
czy ogolnie wyprawkowo?
co do ceratki kup po prostu takie podklady co się w szpitalach stosuje ale też i dla chorych w domu np seni line pakowane po 5 sztuk
ja do tej pory teraz kupuję dla Zuzi do łożka w razie zasikania się i polecam :)

Ja w ogóle nie miała ceratek, podkładów. Nigdy mała nie przesikaami materaca, ani nie pobrudzila czym innym. Teraz podkąłdam, bo mała uczy sie spać bez pieluchy.

Ja jednak nie umiem nic kupić dla malucha, poszłam do Smyka to wyszłam z dwiema parami spodni i butami dla córki :tak:

my mały remont planujemy na majówkę ;) tzn tapetowanie pokoiku , i zmiana naszego łóżka , a dla dzidzi wstawimy na początku czerwca niech sobie czeka :D

ja muszę kupić drugie łóżeczko i planuję tak jakoś w maju, żeby właśnie zdążyło się wywietrzyć. Nie wiem jeszcze jak rozwiążemy kwestię spania. Nina póki co i tak mi się w nocy wybudza, ale wolę, żeby spała osobno. Także maluszek na początku z nami, chyba że jakimś cudem będzie ładnie przesypiać noce :-)

reklama
Do góry