reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
ależ się rozszalałyście na zakupowym - ledwo nadrobiłam!!!
i ja muszę zacząć kupować coś poza ciuszkami.. ale jak coś M. wspomniałam to mówi, że najpierw drzwi... ehh..
a co do przewijaka, to ja nie mam zamiaru na niego nic nakładać, moja sis nie nakładała i dobrze się sprawdzało :tak:

Nie wiem czy za szybko czy nie - nie zastanawiam się :) Daliśmy się ponieść w ten weekend emocjom i K. złożył komode i łóżeczko i już stoją:tak: niech się wietrzą:) A co tam :) I naklejki na ścianie są:) To malusi kąt ale zawsze:) Tylko komoda zostanie pomalowana pod kolor łóżeczka;) innej pod tej wymiar nie dostaliśmy hehe :)

Załączniki

• CIMG2874.jpg
    CIMG2874.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 74
  • CIMG2873.jpg
    CIMG2873.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 68
Pielucha będzie się zsuwac z przewijaka :baffled: Dziecko jest ruchliwe i wszystko będzie się podwijać. To tak z doświadczenia:tak:

ania aneczka - super wyszło :tak:

A to moja kołyska, chcieliśmy sprawdzić czy jest ok, ale została zapakowana już do kartonu
Zobacz załącznik 443585

Ostatnia edycja:
Ania, pięknie :tak::tak: MAsz rację niech sie wietrzy:tak::tak::tak:

Ja na przewijak mam pokrowiec, bo sama pieluszka flanelowa zsuwa się i podwija........... mega denerwujące to jest:no:

A pod materacyk, też nic nigdy nie podkładałam. Igor mi nigdy nie przesikał, ani nie ulewał.
Ale taka ceratka bawełniana chyba byłaby oki :tak:

ania-aneczka aż zerknełam wcześniej na te ciuszki
moim zdaniem to malusio bardzo
no chyba że bedziesz często prała :)
na 56 już nic nie kupuj tylko dokupuj juz 62 i większe

prawdę mówiąc to trochę zazdroszczę wam takiego kupowania
teraz przy drugim dziecku to jakoś się tak nawet nie chce
dostałam trochę ciuszków od kolezanki i mam jeszcze dostać od innej także nic nie kupuję :)
wózek co jedynie tez używany i różne inne

a co do przewijaka to ja miałam takie jakby przescieradełko z gumką nalozone
połóżcie sie same gołe na takiej ceracie
to nieprzyjemne jest :D

w Smyku widziałam bodziaki 5 szt bodajże za 50 zł to dobra cena była :)
ale jakoś nie kupiłam nie wiem czemu ;)
zobaczę co dostanę od koleżanek i wtedy podokupuję :)

reklama
wika - aż mi sie nie chce wierzyć, że ja za taką cenę kupiłam, wszystko działa, stan super, pachnąca, dwa materacyki, 3 prześcieradełka i komplet pościeli ta pani mi dołożyła :tak: Chciała jeszcze ubranka dać, ale po dziewczynce, a ja niby chłopca będę mieć i jeszcze jej mąż przywiózł mi kołyskę do domu z Gliwic :tak:

Do góry