reklama
ależ się rozszalałyście na zakupowym - ledwo nadrobiłam!!!
i ja muszę zacząć kupować coś poza ciuszkami.. ale jak coś M. wspomniałam to mówi, że najpierw drzwi... ehh..
a co do przewijaka, to ja nie mam zamiaru na niego nic nakładać, moja sis nie nakładała i dobrze się sprawdzało
i ja muszę zacząć kupować coś poza ciuszkami.. ale jak coś M. wspomniałam to mówi, że najpierw drzwi... ehh..
a co do przewijaka, to ja nie mam zamiaru na niego nic nakładać, moja sis nie nakładała i dobrze się sprawdzało
ania-aneczka
Fanka BB :)
Nie wiem czy za szybko czy nie - nie zastanawiam się Daliśmy się ponieść w ten weekend emocjom i K. złożył komode i łóżeczko i już stoją niech się wietrzą A co tam I naklejki na ścianie są To malusi kąt ale zawsze Tylko komoda zostanie pomalowana pod kolor łóżeczka innej pod tej wymiar nie dostaliśmy hehe
Załączniki
Pielucha będzie się zsuwac z przewijaka Dziecko jest ruchliwe i wszystko będzie się podwijać. To tak z doświadczenia
ania aneczka - super wyszło
A to moja kołyska, chcieliśmy sprawdzić czy jest ok, ale została zapakowana już do kartonu
Zobacz załącznik 443585
ania aneczka - super wyszło
A to moja kołyska, chcieliśmy sprawdzić czy jest ok, ale została zapakowana już do kartonu
Zobacz załącznik 443585
Ostatnia edycja:
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
Ania, pięknie MAsz rację niech sie wietrzy
Ja na przewijak mam pokrowiec, bo sama pieluszka flanelowa zsuwa się i podwija........... mega denerwujące to jest
A pod materacyk, też nic nigdy nie podkładałam. Igor mi nigdy nie przesikał, ani nie ulewał.
Ale taka ceratka bawełniana chyba byłaby oki
Ja na przewijak mam pokrowiec, bo sama pieluszka flanelowa zsuwa się i podwija........... mega denerwujące to jest
A pod materacyk, też nic nigdy nie podkładałam. Igor mi nigdy nie przesikał, ani nie ulewał.
Ale taka ceratka bawełniana chyba byłaby oki
ania-aneczka aż zerknełam wcześniej na te ciuszki
moim zdaniem to malusio bardzo
no chyba że bedziesz często prała
na 56 już nic nie kupuj tylko dokupuj juz 62 i większe
prawdę mówiąc to trochę zazdroszczę wam takiego kupowania
teraz przy drugim dziecku to jakoś się tak nawet nie chce
dostałam trochę ciuszków od kolezanki i mam jeszcze dostać od innej także nic nie kupuję
wózek co jedynie tez używany i różne inne
a co do przewijaka to ja miałam takie jakby przescieradełko z gumką nalozone
połóżcie sie same gołe na takiej ceracie
to nieprzyjemne jest
w Smyku widziałam bodziaki 5 szt bodajże za 50 zł to dobra cena była
ale jakoś nie kupiłam nie wiem czemu
zobaczę co dostanę od koleżanek i wtedy podokupuję
moim zdaniem to malusio bardzo
no chyba że bedziesz często prała
na 56 już nic nie kupuj tylko dokupuj juz 62 i większe
prawdę mówiąc to trochę zazdroszczę wam takiego kupowania
teraz przy drugim dziecku to jakoś się tak nawet nie chce
dostałam trochę ciuszków od kolezanki i mam jeszcze dostać od innej także nic nie kupuję
wózek co jedynie tez używany i różne inne
a co do przewijaka to ja miałam takie jakby przescieradełko z gumką nalozone
połóżcie sie same gołe na takiej ceracie
to nieprzyjemne jest
w Smyku widziałam bodziaki 5 szt bodajże za 50 zł to dobra cena była
ale jakoś nie kupiłam nie wiem czemu
zobaczę co dostanę od koleżanek i wtedy podokupuję
reklama
wika - aż mi sie nie chce wierzyć, że ja za taką cenę kupiłam, wszystko działa, stan super, pachnąca, dwa materacyki, 3 prześcieradełka i komplet pościeli ta pani mi dołożyła Chciała jeszcze ubranka dać, ale po dziewczynce, a ja niby chłopca będę mieć i jeszcze jej mąż przywiózł mi kołyskę do domu z Gliwic