reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Eve kołyska REWELACYJNA !!!! No i ta cena;) Udało Ci się super :)

Ja polubiłam kolory stąd te naklejki :) Nie chce wszystkiego różowego :) Ale to rzecz gustu. Pościel już schowałam w szufladę pod łóżeczkiem , która jest niezawodna. Materac zostaja w folii. Wszystko pod sam koniec rozpakuje, ale łóżeczko niech się wietrzy;) No to teraz będziemy mieli do słuchania " PO CO TAK SZYBKO"

Kurde dziewczyny, ale Was szał zakupowy ogarnął! :-) Gratulacje wszystkich pięknych nabytków!!! :-)
My dalej z wyprawką na takim samym poziomie- 1 body :-D Coraz bardziej czuję, że będzie śmiesznie ;-)

Zapomniałam się pochwalić, ze kupiłam sobie dwie bluzeczki na rosnący brzuszek :tak: Mają takie marszczenia po bokach, ze i duzy powinien wyjść i będa dobre po ciąży i do karmienia, bo kopertowy dekold. Jenka kremowa, druga koralowa :-)

Eve uwielbiam koralowy kolor :) Jest piękny:) Wstawiaj tu ino fotki w wolnej chwili :)

Słuchajcie używałyście śpiworków? Czy kocykow czy kołderek? Czy śpiworek bedzie dobry na początek po porodzie do spania dla dzidzi? Czy z długim czy bez rękawka i jaki rozmiar? Mam jeden po koleżance , ale nie wiem czy nie kupić sobie nowego ;) tylko nie wiem czy się przyda

u mnie Zuzia to bardzo lubiła być okutana w kocyk tak się czuła bezpiecznie :)
wydaje mi się że śpiworek to trochę dla starszych dzieci ale nie podpowiem bo nigdy w ogole nie uzywałam czegoś takiego :)

a co do pościeli feretti to miałam dla Zuzi i będzie na teraz dla drugiej dzidzi i dla mnie jest dobra jakościowo
Zuzia spała w niej chyba 3 lata także polecam :)

Eve ale cudna kołyskaaaaa chyba ci podkradnę :D

aaai zapomniałam Aniu napisać że kącik super
a gadaniem to się nie przejmuj
robicie to dla siebie a nie dla innych :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Lilka spała na samym początku w miękkim rożku, a potem w śpiworku bez rękawów, mieliśmy też kocyk przywiązywany do szczebelków

kołdrę i poduszkę dostała po 1 urodzinach

Ania, gadaniem się nie przejmuj:no:... zresztą teraz będą gadać dlaczego tak wcześnie to rozłożyliście, potem, że Malutka za cienko ubrana, ze za długo śpi:szok::-D:-D także wiesz... trzeba sie przyzwyczaić i robić swoje:tak::tak: Ja dzisaij po raz enty dostałam uwagę "Dlaczego Igor znowu jest bez rajstopek pod spodniami????"" :crazy::crazy: hmmm, co wizyta u teściów pada to pytania:eek::eek::eek:
Tylko luz jest nas w stanie uratować:-D:-D:-D:-D

Iguś na początku spał w rożku, potem pod rożkiem rozwiniętym lub kocykiem. Kołderki zaczelam używać na jesień, czyli Mały miał ok 8 miesięcy. Teraz zastanawiam sie nad śpiworkiem...

reklama
No ja kołderkę tez zamierzam albo od zimy poł roczku albo później. Na początku śpiworek wydaje mi się bardzo fajnym rozwiązaniem bo i ciepło i wygodnie no i przede wszystkim nie ma możliwości żeby się okryć. Rożki jakoś za mną nie przemawiają...

Joasiah pisałaś, że wydaje CI się mało mojej wyprawki ciuszkowej. Ale właściwie czego? Bo ja mam 9 sztuk body z długim i 2 z krótkim no to chce dokupić z krótkim body jesze i pajace...ale to mam na 62. A na rozmiar 56 mam tylko 2 sztuki śpiochów i muszę pewnie też dokupić kilka takich 0-0.

Do góry