reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Eve kołyska REWELACYJNA !!!! No i ta cena;) Udało Ci się super :)

Ja polubiłam kolory stąd te naklejki :) Nie chce wszystkiego różowego :) Ale to rzecz gustu. Pościel już schowałam w szufladę pod łóżeczkiem , która jest niezawodna. Materac zostaja w folii. Wszystko pod sam koniec rozpakuje, ale łóżeczko niech się wietrzy;) No to teraz będziemy mieli do słuchania " PO CO TAK SZYBKO"

Kurde dziewczyny, ale Was szał zakupowy ogarnął! :-) Gratulacje wszystkich pięknych nabytków!!! :-)
My dalej z wyprawką na takim samym poziomie- 1 body :-D Coraz bardziej czuję, że będzie śmiesznie ;-)

Zapomniałam się pochwalić, ze kupiłam sobie dwie bluzeczki na rosnący brzuszek :tak: Mają takie marszczenia po bokach, ze i duzy powinien wyjść i będa dobre po ciąży i do karmienia, bo kopertowy dekold. Jenka kremowa, druga koralowa :-)

Eve uwielbiam koralowy kolor :) Jest piękny:) Wstawiaj tu ino fotki w wolnej chwili :)

Słuchajcie używałyście śpiworków? Czy kocykow czy kołderek? Czy śpiworek bedzie dobry na początek po porodzie do spania dla dzidzi? Czy z długim czy bez rękawka i jaki rozmiar? Mam jeden po koleżance , ale nie wiem czy nie kupić sobie nowego ;) tylko nie wiem czy się przyda

u mnie Zuzia to bardzo lubiła być okutana w kocyk tak się czuła bezpiecznie :)
wydaje mi się że śpiworek to trochę dla starszych dzieci ale nie podpowiem bo nigdy w ogole nie uzywałam czegoś takiego :)

a co do pościeli feretti to miałam dla Zuzi i będzie na teraz dla drugiej dzidzi i dla mnie jest dobra jakościowo
Zuzia spała w niej chyba 3 lata także polecam :)

Eve ale cudna kołyskaaaaa chyba ci podkradnę :D

aaai zapomniałam Aniu napisać że kącik super
a gadaniem to się nie przejmuj
robicie to dla siebie a nie dla innych :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Lilka spała na samym początku w miękkim rożku, a potem w śpiworku bez rękawów, mieliśmy też kocyk przywiązywany do szczebelków

kołdrę i poduszkę dostała po 1 urodzinach

Ania, gadaniem się nie przejmuj:no:... zresztą teraz będą gadać dlaczego tak wcześnie to rozłożyliście, potem, że Malutka za cienko ubrana, ze za długo śpi:szok::-D:-D także wiesz... trzeba sie przyzwyczaić i robić swoje:tak::tak: Ja dzisaij po raz enty dostałam uwagę "Dlaczego Igor znowu jest bez rajstopek pod spodniami????"" :crazy::crazy: hmmm, co wizyta u teściów pada to pytania:eek::eek::eek:
Tylko luz jest nas w stanie uratować:-D:-D:-D:-D

Iguś na początku spał w rożku, potem pod rożkiem rozwiniętym lub kocykiem. Kołderki zaczelam używać na jesień, czyli Mały miał ok 8 miesięcy. Teraz zastanawiam sie nad śpiworkiem...

reklama
No ja kołderkę tez zamierzam albo od zimy poł roczku albo później. Na początku śpiworek wydaje mi się bardzo fajnym rozwiązaniem bo i ciepło i wygodnie no i przede wszystkim nie ma możliwości żeby się okryć. Rożki jakoś za mną nie przemawiają...

Joasiah pisałaś, że wydaje CI się mało mojej wyprawki ciuszkowej. Ale właściwie czego? Bo ja mam 9 sztuk body z długim i 2 z krótkim no to chce dokupić z krótkim body jesze i pajace...ale to mam na 62. A na rozmiar 56 mam tylko 2 sztuki śpiochów i muszę pewnie też dokupić kilka takich 0-0.

Do góry