reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

aniu ja tez tak chce zrobić zeby miec dwa rozmiary do szpitala przygotowane no bo nie wiesz jaki będzie potrzebny
a powiedzcie mi dziewczyny ceratki pod przescieradło tez kupujecie takie do łóżeczka?

Ostatnia edycja:
reklama
Ostatnia edycja:
Ania Aneczka, tak, body na krótki rękawek na pewno Ci się przyda:tak::tak: no i może jesxzcze jakieś rampersiki... tez są świetne. zresztą body nigdy za wiele:-):-)

Ania2403,
ja ceratki nie dawałam pod prześcieradełko... zresztą dla nas to chyba też nie było by za miło spać pod jakąś ceratką... zwłaszcza latem w upały...

zuzia a kupowałaqs te body z georga? fajne jakościowo sa bo chyba sie skusze na rozmiar 56 i 62, wychodzi z przesyłka 6,25 zł za sztuke to chyba nie duzo jak za body

Ja ten drugi wzór kupowałam w zeszłym roku dla córki rozmiary 86 i byłam zadowolona, nie narzekam, tak jak pisałam polecam zwłaszcza, że cena spoko.

ania-aneczka ja kupuje takie na allegro w wielopakach i tam jest ogólny rozm.0-3 (czyli taki pośredni 56/62) i mam z głowy zastanawianie się. Przy Alicji sprawdziła się ta rozmiarówka od urodzenia.

zuzia dzięki :) Aha czyli te auckji 56-62 będę dobre na malucha zarówna który urodzi się 55 cm jak i 59 cm tak?;);)Zobacze sobie tę aukcje:) Ale w Tesco też mają fajne paki :) No w ogóle w Tesco rozmiar 0-3 jest mniejszy niż np. 62 ;) Bo sobie porównałam:) I jest o wiele lepszy gatunkowo niż Pepcko i Real..troche żałuje ze kupiłam w Realu, no ale zobaczymy to nie były duże pieniądze:) Zobacze czy nie farbują zanim będę prała:) Ale dokupię jeszcze na 62 body z krótki i rampersy i oczywiście pajace no i na 56 też coś , ale nie za dużo :)
Co do ceratki no to ja kupiłam materac i tak była gratis bawełniana nakładka pod prześcieradła, która niby oddycha. Ale nie wiem czy przez to siuśki tez nie przejda;)

Ostatnia edycja:
ania-aneczka- kupowałam kilka ubranek w tesco i moim zdaniem george są takie po prostu milsze w dotyku, nie wiem jak będzie po praniu bo jeszcze nie prałam, dokupię z czasem na większe rozmiary bo na początek mam już sporo:-)
weszłam tutaj, żeby Wam pokazać jaką kozacką czapeczkę dla dziewczynki widziałam Czapeczka czapka z akrylu Miś (2163645643) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. a tutaj jakie słodziszcze:rofl2::rofl2::rofl2::-D:-) malutka żabusia:-)
ŻABKA - czapka szydełkowa -GOTOWA 36-40cm (2173665806) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
Śliczna czapeczka:) poproszę mamę żeby nam taką uszyła:)

Mysza ja właśnie taki mam dołączony do materaca. Myślisz, że przez to nie przejdą siuśki? też wolałabym nie czyścić materaca:)

Kaliope czyli kupujesz 0-3 i na 0-0 nic nie kupujesz? Jejku żebym ja chociaż miała pojęcie jak taki bobasek wygłada, jaki jest duży...ale nie mam :) Zero wyobraźni mimo, ze nie raz widziałam i trzymałam niemowlaki:)

Ostatnia edycja:
Do góry