reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

wow dziewczyny super zbiory:):) ale w sumie to już czas i pora na gromadzenie tych wszystkich cacek:):)mnie przeraża tylko myśl gdzie ja to wszystko upcham...hmmm chyba mężula rzeczy przeniosę do piwnicy:-D

reklama
wow dziewczyny super zbiory:):) ale w sumie to już czas i pora na gromadzenie tych wszystkich cacek:):)mnie przeraża tylko myśl gdzie ja to wszystko upcham...hmmm chyba mężula rzeczy przeniosę do piwnicy:-D

:-D:-D:-D:-D
mój męzul to póki co martwi się że będzie musiał się z sypialni wyprowadzić bo braknie dla niego miejsca :-) ale o piwnicy nie pomyślał hehehe ja też nie :tak:

Dziewczyny powiedzcie mi, zimą jak ubierałam Igusia to albo:
1. body dł rękaw + spiochy
2. body kr rękaw - pajac

a jak jest latem??

Pod pajaca nie zakładamy już nic??

Ania, hahah doświadczona, a właśnie się tak zastanawiam nad tym latem i ubiorem??

tak body i półśpiochy też, same body też... rampersy....

mnie bardziej chodzi o szpital. Jak ubierają w szpitalu noworodki?? U nas trzeba mieć swoje ciuszki i nie wiem ile mam jeszcze czego dokupić, bo chciałabym mieć do szpitala nowe ciuszki

Wika właśnie mam ten sam dylemat....sporo osób bierze kaftaniki na wyjście ze szpitala...ale nie można ubrać po swojemu? np. body i śpiochy albo pajac i w różek czy kocyk i czapeczka?

A co do śpiochów to w lato też się pod nie zakład body z dł. rękawkiem np.? czy to już za ciepło dziecku? ghehe przyjdzie czas to pewnie intuicja podpowie swoje;)

Ania, ja kaftaników nie mam w ogóle :no::no: przy Igorku miałam kilka sztuk... całkowita porażka jak dla mnie .... zrobiłam sobie z nich ściereczki:-D:-D teraz nie kupuję zadnych:no::no:

co do śpiochów i body na dł rękaw w lecie to nie wiem??? podejrzewam, ze w szpitalu właśnie tak będą ubierać dzieciaczki, ale w domu??? Zależy od pogody :tak: kurcze, zimą nie miałam takich dylematów:no:

wika - ja tez sie wczoraj nad tym zastanawiam, bo nie wiem co mam jeszcze dokupić. Czy np na wyjście ze szpitala lekki welurowy pajac byłby dobry. Cholercia zalezy od pogody. Dziecko ubiera się zawsze o jedną wartstwe więcej niż siebie, nie?

reklama
Eve tez myślałam nad jednym welurowym właśnie na wyjście (tylko znowu jaki rozmiar)Ale to można dokupić nawet w czerwcu. W Pepcko są dość tanie i cienkie więc nie żałowałabym, że kupiłam a nie założyłam. I chyba tak właśnie zrobię. Ale dowiem się w szpitalu jeszcze bo czasem mają jakieś swoje dziwne wymogi...nie wiadomo jak z pogodą...lato w polsce jest nieprzywidywalne. no ale można mieć przecież kilka opcji gotowych, przygotować mężowi i na wyjście dowiezie co trzeba. Jedna opcja welurowy ciepły pajac druga np. lżejsze body i pajac czy body i śpiochy i w rożek czy kocyk i czapeczka.Się tak mądruje tu, no ale nie wiem chyba to nie jest zła opcja;)

Do góry