reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
hahhahaa ale szaleństwo. Dziewczynki - wszystkie ubranka piękne, bez wyjątków. Ja z moimi 2 pajacami i 5 bodziakami to mogę się schować :-D
Ale mnie też się jeszcze nie chce o tym myśleć :sorry:
joasiah- ja podobnie, w pierwszej już miałam szuflady zapchane, a teraz nic. Ale ciężko tak kupować, jak Nina ciągle z czegoś wyrasta... teraz muszę jeszcze jej kupić body z dł rękawem bo w koszulkach wiecznie ma gołe plecy, no i rajstopy, bo wszystko jej z pupy zjeżdża...
nadii- tak miałam ręczny z aventu i byłam zadowolona. Teraz jeżeli będzie potrzebny to też kupię ręczny, ręka co prawda boli :-) ale jakoś tak lepiej mi się nim ściągało.

DSC05806.jpgDSC05807.jpgDSC05808.jpgprezenty od wujka i ciotki:)
DSC05809.jpgDSC05811.jpgDSC05812.jpgDSC05813.jpgDSC05814.jpgDSC05815.jpg ubranka od mojej Siostry:)

Załączniki

• DSC05805.jpg
    DSC05805.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 40
Ostatnia edycja:
różne, różne;) Siostra oddaje efektywnie po córeczce tzw. unisexy:) a od przyjaciółki są niektóre na 6 miesięcy nawet:-) przewiduję "skutki rośnięcia":-)

reklama
WOWWWWWWWWWWWWWWWW dziewczyny jestem pod wrażeniem!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-) piękne macie ciuszki.... nasze dzieciaczki nieźle się będą lansować :-D:-D:-D

Ania
, rozmiar 62 będzie dobry. Ja mam 3-4 kompleciki na 56 reszta na 62! A rozmiar 0-3 to właśnie 62:tak:

Ania- aneczka, śpioch jest bez rękawów a pajac ma rękawy :tak::tak: Śpiochy przydadzą sie na lato:tak:

Mysza, ja mam dokładnie tak samo... jak mam myśleć o maleńkich ciuszkach, jak tu Igorowi wiecznie czegoś brakuje:sorry::sorry: teraz zbliża się wiosna, wiec trzeba połbuty kupić, jakąś kurteczkę, bo jesienne już za małe :sorry::sorry: ehhhh

Do góry