reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

ja też kupuję 62. jak się dzidzuś urodzi np 55 to tam pestka, gorzej jak się urodzi 60cm a ja będę miała wszystkie ubranka 56, myśloę że po porodzie nie będzie mi się chciało ganiać do sklepach :/

reklama
o jacie proszę ale szalejecie i wy mówicie że ja szaleję :-D
każda ma tu spore zbiory super...oj czuć już zbliżające się porody i czas oczekiwania...byle by do euro :-D

To ja wam pokaże to co moja mama upolowała w lumpkach. Rozmairy od 56-74
IMAG0075.jpg IMAG0076.jpg IMAG0077.jpg IMAG0078.jpg

IMAG0079.jpg IMAG0080.jpg IMAG0081.jpg IMAG0083.jpg

IMAG0084.jpg IMAG0085.jpg

cdn :)IMAG0086.jpg IMAG0087.jpg
śpiworek mothercare znaleziony za 25 plnów :)
IMAG0088.jpg

I sweterek robiony na drutach przez moją mamuśkę :) (nudzi się kobieta jak widać)

IMAG0089.jpg

I jak tak sobie podliczyłam co mam to stwierdzam że ciuszków na razie nie kupuję.
No chyba że by mi coś w oko wpadło :-D

kopfe niezła ta Twoja kolekcja!! Śliczności!!
Ja też już sporo ubranek mam więc zaczęłam myśleć o konkretach.... Zrobiłam sobie długą listę i systematycznie coś będę kupować. Zacznę od wyposarzenia łóżeczka czyli: kołdrka, podusia, poszewki, ochraniacz itp:)

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg
tylko jeszcze trzeba poprać... jeszcze parę w drodzę.. i może do lumpiku się przejdę jakiegoś czasu;)

no i wózek i łóżeczko z dodatkami dzisiaj przyszło;)

reklama
Do góry