reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

ja też kupuję 62. jak się dzidzuś urodzi np 55 to tam pestka, gorzej jak się urodzi 60cm a ja będę miała wszystkie ubranka 56, myśloę że po porodzie nie będzie mi się chciało ganiać do sklepach :/

reklama
o jacie proszę ale szalejecie i wy mówicie że ja szaleję :-D
każda ma tu spore zbiory super...oj czuć już zbliżające się porody i czas oczekiwania...byle by do euro :-D

To ja wam pokaże to co moja mama upolowała w lumpkach. Rozmairy od 56-74
IMAG0075.jpg IMAG0076.jpg IMAG0077.jpg IMAG0078.jpg

IMAG0079.jpg IMAG0080.jpg IMAG0081.jpg IMAG0083.jpg

IMAG0084.jpg IMAG0085.jpg

cdn :)IMAG0086.jpg IMAG0087.jpg
śpiworek mothercare znaleziony za 25 plnów :)
IMAG0088.jpg

I sweterek robiony na drutach przez moją mamuśkę :) (nudzi się kobieta jak widać)

IMAG0089.jpg

I jak tak sobie podliczyłam co mam to stwierdzam że ciuszków na razie nie kupuję.
No chyba że by mi coś w oko wpadło :-D

kopfe niezła ta Twoja kolekcja!! Śliczności!!
Ja też już sporo ubranek mam więc zaczęłam myśleć o konkretach.... Zrobiłam sobie długą listę i systematycznie coś będę kupować. Zacznę od wyposarzenia łóżeczka czyli: kołdrka, podusia, poszewki, ochraniacz itp:)

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg
tylko jeszcze trzeba poprać... jeszcze parę w drodzę.. i może do lumpiku się przejdę jakiegoś czasu;)

no i wózek i łóżeczko z dodatkami dzisiaj przyszło;)

reklama
Do góry