reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Eve fajnie :) Ja może w week wyciągne męża popatrzeć na wózki. Mamy fajny sklep = hurtownie tylko ten Pan co tam obsługuje strasznie nadskakuje i jest dziwny, ale jak mówi to widać, że się zna:) No ale musimy też w końcu zacząć testować wózki bezpośrednio nie tylko w necie:)
w Marcu kupimy łóżeczko - podoba Nam się to NAJNOWSZE MODELE ŁÓŻECZEK Z SZUFLADĄ TYLKO U NAS (2152002091) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
No i ochraniacz jakiś bo pościeli nie kupuje póki co bo boję się, że kupie a chce używać zimą - wtedy może być za mała czy cos:) Chociaż są fajne zestawy, ale znalazłam też taki ochraniacz Ala i As - ŻYRAFKA ochraniacz do łóżeczka 70x140 (2109669787) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Tu są też komplety Ala i As - 14el SERCA 90x120 baldachim (2122512307) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
No i pewnie przewijak i ceratkę tak by kwestie spania mieć załatwioną w Marcu :)

reklama
Ania - fajne łóżczko, szuflada się przydaje, ja też miałam.
Co do pościeli to moja córka do tej pory śpi pod "pierwszą" pościelą. Kołdra ma wymiar ok 100x130 takze nie będzie za mała zimą :tak: Ochraniacze na szczebelki też urocze, tylko musisz wziać pod uwagę wymiar łóżeczka (szczególnie szerokość) by dobrze zgrać rogi :tak:

Nadalka - Ty chyba co s o nakładkach pisałaś. Ja miałam takie Avent, osłonki laktacyjne, silikonowe, małe SCF 156, 2 szt. - Philips - Świat niemowlaka - sklep internetowy Smyk.com Ten dziubek był malutki, bo dziecko ma malutkie usteczka:tak:

Daria ja z tej samej serii kupiłam ostatnio książkę "W oczekiwaniu na dziecko". Nie przebrnęłam jeszcze przez całość, ale jak do tej pory to jest spoko :-)

Okazało się, że osoba od której kupiłam kołyskę bedzie dziś przejazdem we Wrocku i podwiezie mi kołyskę do domu :tak: No to super, bo mam kołyskę za 242,50 :-D

Okazało się, że osoba od której kupiłam kołyskę bedzie dziś przejazdem we Wrocku i podwiezie mi kołyskę do domu :tak: No to super, bo mam kołyskę za 242,50 :-D

super dziewczyno ci się udało z tą ceną :)
ania-aneczka ja na allegro oglądałam też te łóżeczka, POŚCIEL -15el120X90 HAFTY SERCA MOSKITIERA DARLAND (2162380381) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a dodatkowo pościele ten sprzedawca ma na swojej na stronie Pościel dziecięca - DARLAND - producent pościeli dziecięcej
mają nawet komplety 16 elementowe,

zakochałam się http://www.citysport.com.pl/index.p...showCat=0&showCat=0&catid=218&productID=28955

Ostatnia edycja:
Potwierdzam że łóżeczko super.
Ja też chciałabym z szufladą. Miałam na samym początku kupić komplet ale mam możliwość dostać materac praktycznie nieużywany więc chyba na razie kupię same łóżeczko a o ochraniaczach i reszcie pomyślę później.

A wczoraj dostałam paczkę od Aguchy i muszę powiedzieć że to był dobry zakup :-)
I mamuśka mi dostarczyła cała torbę jej upolowanych w lumpeksach ciuszków. Wyprała, wyprasowała i teraz czekają tylko na foty coby wam pokazać i na wsadzenie do szafy :)

kurcze jak widzę i słyszę kobitki ile wy macie już nakupione i upolowane i w ogóle to mnie taka chęć na buszowanie po sklepach bierze że masakra :) tylko na chwilę obecną szafa jeszcze nie stoi i nie miałabym gdzie tego upychać

My mieliśmy zacząć kompetować wyprawkę jak poznamy płeć, ale teraz jakoś w ogóle nie mam ochoty zaczynać :-( Nie wiem co mi się stało :-(

twilight
to normalne przejdzie ci :tak:

ania-aneczka ja kaftanikom mówię nie :no:
Daria ja tylko tak po cichu zapytam ale nie obraź się czy nie szkoda ci kasy na taki drogi wózek?
bo ja powiem u nas Zuzia długo nie pojeżdziła w naszym wypaśnym
jak zaczęła chodzić to tylko ja musiałam go ciągnać a potem już kupiłam lekką parasolkę
ale ja nic nie narzucam tylko tak mówię nie obraź się

reklama
twilight - to chwilowe, nie martw sie , przejdzie, a jak już poczujesz chęć to zobaczy jaka to gorączka :-D

Dziewczyny kołyska już u mnie :tak: Pani dołożyła 3 prześcieradełka i dodatkowy materacyk i pościel do kołyski(rózowa, ale co tam). I do tego zwrócono mi koszty przesyłki:-)

Do góry