DariaN
Fanka BB :)
no to jest najgorsze że trzeba będzie dzidzię zostawić w domku i wracać do pracy, ale zawsze te kilka miesięcy lesze niż nic, ja właśnie jestem na etapie przemyśleń czy iść już na L4 czy jeszcze nie. Pierwotnie chciałam do końca maja chodzić do pracy (tylko że praca przy komputerze wbrew pozorom też wykańcza zwłaszcza przy takim biuście kręgosłup),
a to moje kolejne marzenie dla córci NOWA WERSJA! KOŁYSKA/ŁÓŻECZKO Simplicity/CONEC (2161108066) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
tak sobie zakładałam że jak będzie córcia to taką jej kupię co do lalek później będzie miała cena allegro ujdzie a u mnie w sklepie w Kościanie to za taką to chcą aż 450 zł
a to moje kolejne marzenie dla córci NOWA WERSJA! KOŁYSKA/ŁÓŻECZKO Simplicity/CONEC (2161108066) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
tak sobie zakładałam że jak będzie córcia to taką jej kupię co do lalek później będzie miała cena allegro ujdzie a u mnie w sklepie w Kościanie to za taką to chcą aż 450 zł