reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Ja sie chyba tez skuszę na te ciuszki, śliczne i nawet chłopięce mi sie podobają :tak:

Ania aneczka jak mam stojak, on uratował mój kregosłup. Powiem Ci że ja te szukałam stabilnego i taki mam (tzn teraz u sasiadki jest bo pozyczyłam). Poszukam zaraz to wkleje foto, link

Ja miałam dokładnie ten http://allegro.pl/stojak-cavaletto-okbaby-pod-wanienke-onda-laguna-i2100254665.html i czystym sumieniem mogę go polecić. Trochę drogi jest, ale wart swojej ceny, do tgo miałam żółtą waniekę onda. Też fajna, nam się sprawdziła i ma termometr przyklejony do środka.

Ostatnia edycja:
reklama
ja kąpałam na początku na łóżku. Fajna sprawa, bo dzieciaczka z wanienki od razu na łóżko kładłam, więc bezpieczniej,,, ale do czasu... takiego noworodka to jeszcze spoko, ale później cała sypialnia zachlapana. Teraz jeszcze nie wiem jak to będzie... Nie mam miejsca na taki stojak... i nie wiem jak to zorganizować :baffled:

http://www.ebay.co.uk/itm/Brilliant..._Baby_Bathing_Grooming_LE&hash=item43ad9d99cc

o to fajne rozwiązanie, zwłaszcza jak ktoś ma dużą łazienkę i ma na czym powycierać dzieciaczka, no chyba że w ręczniku przenieść na przewijak...
Nie trzeba się schylać aż tak, jakby wanienka była w wannie i nie trzeba nosić wanienki z wodą... rozważę taką opcję ...

Ostatnia edycja:
Brilliant baby bath with plughole | eBay

o to fajne rozwiązanie, zwłaszcza jak ktoś ma dużą łazienkę i ma na czym powycierać dzieciaczka, no chyba że w ręczniku przenieść na przewijak...
Nie trzeba się schylać aż tak, jakby wanienka była w wannie i nie trzeba nosić wanienki z wodą... rozważę taką opcję ...

niby fajne ale dla mnie to tak jakbym wykąpała w zlewie :-(
no i małe to jest więc zaraz trzeba będzie pomyśleć o innym rozwiązaniu czyt. wanienka :tak:

ja zamierzam kąpać na stole, stoi między wnęką kuchenną a dużym pokojem, obok drzwi do łazienki, będzie w sam razik :)

reklama
Nie wiem, jakie będzie drugie dziecko, ale Nina to się tak na początku darła przy kąpaniu... trwało to chyba ze 4 miesiące, jakby ją żywcem ze skóry obdzierali, dlatego kąpanie ograniczało się do włożenia umycia i wyciągnięcia... żadnych zabaw,,, a teraz najchętniej by z wanny nie wychodziła :-)

Do góry